HOOGNE KEVADPIDU: Viljandi teater Ugala lõpetas hooaja ja andis üle preemiad publiku lemmikutele.Foto: Aldo Luud
Teater
1. juuni 2019, 10:01

GALERII | Kevadpidu Ugalas: Viljandi teater lõpetas lustlikult hooaja (2)

Ugala teater lõpetas reede õhtul reipa kevadpeoga oma 99. hooaja. Ühtlasi oli see hüvastijätupidu Ugala teatrit viimased viis aastat juhtinud teatrijuhile Kristiina Alliksaarele ja loomingulisele juhile Ott Aardamile, kes andsid nagu kord ja kohus kätte tänavused publikupreemiad.

Publiku tahtel said tänavu Kuldõuna pihku Aarne Soro ja Luule Komissarov. Kuigi hääletajaid oli üle tuhande, siis lemmiklavastuse hääletusel juhtus nii, et täpselt võrdse arvu hääli kogusid kaks lavastust – Andres Noormetsa lavastatud „Surmkindlad asjad siin elus“ ning Taago Tubina lavale seatud muusikal „Once“ ja need mõlemad said ka Kuldõuna.

Õhtu jooksul sai teatrimajja kogunenud publik kogeda teatrirahva üllatusesinemisi, valida maitsvaid palu teatritöötajate heategevuslikult koogimüügilt, millega kogutakse toetusi Ugala heategevusfondi “Kingi lapsele teatrielamus”.

Muusika eest kandis hoolt Siim Aimla Bänd ning teatrikohvikus tantsitab inimesi pealinna legendaarseim peosari Ennu Ratas, mis loob vaieldamatult parima õhkkonna meeletuks ja vabameelseks diskoks, et tantsida õhtust hommikusse.

Pärast kevadpidu kolib Ugala suveetendusteks Albusse Kukenoosi küüni.