Christopher NolanFoto: Sputnik/ Scanpix
Film
31. mai 2019, 19:35

KÕLAKAD: Cristhoper Nolani filmi võtted algavad Tallinnas juba järgmisel nädalal (2)

Režissöör Cristhoper Nolani fännilehe sõnul algavad mehe järgmise suurfilmi “Tenet” võtted Tallinnas juba järgmisel nädalal.

Avalikult on juba teada, et filmistuudio Warner Bros. poolt produtseeritud Nolani uue linateose “Tenet” võtted algavad Tallinnas juuni teises pooles. Kõige pikemad ja tähtsamad võttepäevad on Tallinna kesklinna planeeritud 17-20 juunil. Juulikuus soovitakse filmida Laagna tee kanalis, mis tooks kaasa Lasnamäe olulise transpordisoone sulgemise terveks kuuks. 

Nolani fännileht Instagramis teavitab aga, et võtetega alustatakse juba järgmisel nädalal. Kas tõesti on megastaarid ja maailmakuulus režissöör juba järgmisel nädalal Eestis filmimas, ei ole veel ametlikku kinnitust saanud.

On teada, et filmivõtted toimuvad suvekuudel erinevates Tallinna piirkondades. Hollywoodi filmis osaleb taustanäitlejana tuhandeid eestimaalasi.

Nolan valis Tallinna välja tänu unikaalsetele võttepaikadele ja siinsele arhitektuurile. Filmiga on Tallinnal ja kogu Eestil võimalus üle kogu maailma tutvustada Eesti riiki kui unikaalset sihtkohta. Kuuldavasti on Tallinnas tehtavate võtete jaoks planeeritud kulutada 20 miljonit dollarit. 

Lisaks Eestile filmitakse linateos veel kuues riigis. Film esilinastub 17.07.2020.