Meghan ja Harry beebi Archie'ga.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. mai 2019, 14:10

Meghani vend jäi kuninglike pulmade pärast kodutuks (5)

Hertsoginna Meghani poolvend väidab, et Meghani saamine Briti kuningakoja liikmeks on tema elu ära rikkunud.

Thomas Markle juunior (52) on viimased kaks kuud elanud koos oma pruudi Darlene'i ja kahe koeraga Oregoni hotellis. Daily Mirrori teatel väidab Thomas, et ta on jäänud kodutuks oma kuulsa õe tõttu: keegi ei taha talle enam elamist üürida.

"Praegu on mu elu madalseis," kurtis Thomas The Sunile. "Väikeses hotellitoas elamine on hakanud Darlene'ile ja tema pojale närvidele käima - õigupoolest meile kõigile. Ja mul pole vähimatki süüd - see tuleb vaid sellest, et mu elu tõusis äkki avalikkuse huviorbiiti. Mu iga samm on mikroskoobi all - mitte üksnes minu, vaid kogu mu pere puhul. Minu kohta on nii palju igasuguseid asju räägitud, nii tõtt kui valesid, et keegi ei taha mulle maja üürida ega tööd anda. Sellega on raske leppida, eriti kui ma pole seda ise soovinud."

Thomas juunior jäi tänavu ilma klaasija tööst - väidetavalt tervise tõttu. Seejärel heitis majaperemees ta tänavale. Meghani poolvend väidab, et jättis elamise maha heas seisus, kuid peremees väitis reporteritele, et Meghani poolvend kahjustas tema vara ning võlgneb talle raha. Thomas olla igavene pätt. 

Päris ingel Thomas juunior siiski pole: 2017. aastal vahistati ta oma naise ähvardamise eest relvaga. Hiljem palus ta intsidendi eest vabandust.

Poolvend kinnitab, et soovib äsja emaks saanud Meghanile kõike head. "Aga raske on pealt vaadata, kui palju raha ta titepidudele ja asjadele laristab, ja minul pole midagi." Briti ajakirjanduse hinnangul kulutas Meghan rasedusega ümberarvutatult ligi miljon eurot.

Leivaraha teenimiseks on Thomas otsustanud osaleda kuulsuste poksiturniiril.