R. KellyFoto: AP/Scanpix
Inimesed
31. mai 2019, 10:32

R. Kellyt ootab veel 11 seksuaalsüüdistust (4)

USA ajakirjanduse teatel ähvardab superstaar R. Kellyt veel 11 seksuaalsüüdistust lisaks neile kümnele, milles ta juba kohtu alla on antud. 

Aasta algul süüdistas neli naist lauljat seksuaalses kuritarvitamises. Kolm väidetavat ohvrit olid enda kinnitusel alaealised, kui Kelly neid pilastas.

Chicago Tribune'i andmeil on Kellyle esitatud süüdistused veel 11 kuriteoepisoodis. Mõne puhul on maksimumkaristuseks 30 aastat vabaduskaotust. Artist on kõiki süüdistusi eitanud, väites, et kritiseerijate eesmärk on ta tappa. 

Kuuldused Kelly seksuaalsuhetest alaealistega on ringelnud aastaid, kuid süüdi pole lauljat mõistetud. Kolme ohvrit neljast esindab kohtus USA staaradvokaat Michael Avenatti, kes on enda sõnul võimudele üle andnud mitu videot, kus laulja on alaealisega seksuaalvahekorras. 

Veebruaris rääkis Avenatti väljaandele The Daily Beast, et Kelly urineerib videos oma ohvrile näkku ning ka tema teistele kehaosadele. „See on paha mees. See mees on psühhopaat. Selles pole vähimatki kahtlust ning kui see lugu viimaks avalikkuse ees lahti kistakse, saavad inimesed tema perverssuse sügavusest šoki. Mina küll sain.“

Kommenteerides Kelly ümber ringelnud ammuseid kõlakaid, ütles Avenatti: „Kui need tüdrukud poleks enamjaolt mustanahalised ja vaesed, oleks see kõik juba ammuilma lõppenud.“