David Pärnametsa ja Elina Nechayeva teed on lahku läinud.Foto: Keit Paju
Inimesed
31. mai 2019, 07:55

David Pärnamets remondib kodu, kus Elina Nechayevaga koos elasid (17)

Elina Nechayeva ja ettevõtjast David Pärnametsa teed on lahku läinud ja naine ka mehele kuuluvast majast välja kolinud. David alustas seepeale „puhastusaktsiooni” - tellis majale remondi ja läks ise reisile.

Kroonikale kinnitas ta, et mingit draamat nende lahkumineku ümber ei toimunud ja nad on sõbalikes suhetes. Ta kinnitab, et pärast lahkuminekut on ta tõepoolest maja remonti pannud: „Inimesed ju ikka teevad remonti.”

Refereeritud artiklit loe Kroonikast.

Eelmise aasta mais paljastas Elina, et on Davidiga kihlatud. „See on privaatne teema, ma ei taha sellest pikemalt rääkida,“ kommenteeris kihlumist David. „See toimus väga huvitaval ja omapärasel moel, mis Elinale kindlasti eluks ajaks meelde jääb,“ paljastas ta vaid.

Elina ja Davidi suhe tuli ilmsiks mullu veebruaris, kui David elas Elinale kaasa „Eesti laulu“ finaalis. Laulja on tunnistanud, et just suhtest Davidiga ammutas ta inspiratsiooni „La Forza“ sõnade kirjutamiseks. „Kuna me ei ole väga kaua tuttavad olnud, siis leian, et sellest rääkida on vara, mitte veel… Võin vaid öelda, et tema nimi on David ja ta on ettevõtja. Ma olen praegu väga õnnelik, väga õnnelik naine! Kui sellest saab kunagi ametlik suhe, siis võib sellest kirjutada,“ pajatas Elina toona. „Kui inimesed on ametlikult koos, pitsatid ja allkirjad pandud! Siis võib rääkida tervele maailmale.“

Kuid „Eesti laulu“ vaatajad sihtisid Davidi pihta tuliseid kriitikanooli: too olevat jälginud kallimat kullipilguga ja käitunud väga omandihimuliselt, suudeldes Elinat pärast võitu kaelale, mitte huultele.