Ashton Kutcher kolmapäeval Los Angelese kohtus. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
30. mai 2019, 15:59

Kutcher kartis, et teda süüdistatakse sõbratari mõrvas

Filmitäht Ashton Kutcher andis kolmapäeval tunnistusi Hollywoodi rappijaks tituleeritud Michael Gargiulo kohtuprotsessil. 43aastast meest süüdistatakse Kutcheri kunagise sõbratari ning veel kahe naise võikas tapmises.

Kutcher (41) rääkis Los Angelese vandekohtu ees, et oli 2001. aasta 22. veebruari õhtul saabunud oma sõbratari, moetudeng Ashley Ellerini koju. Nad olid kaks tundi varem kohtumise telefonis kokku leppinud, vahendab Briti leht The Guardian. Majas tuled põlesid, kuid uks oli lukus ning neiu ei tulnud seda avama.

Ashley Ellerin. Foto: Zumapress.com

„Kuumade seitsmekümnendate“ täht kiikas aknast sisse ja nägi vaibal punaseid plekke. Ta pidas seda veiniks. „Ma tõesti ei mõelnud midagi enamat,“ rääkis Kutcher kohtu ees. Ta uskus, et sõbratar oli tema hilinemise pärast solvunud ja mõne sõbrannaga välja läinud. 

Kuid järgmisel hommikul leidis majanaaber Ellerini surnukeha. Neiut oli 47 korda noaga löödud. Vaibal oli tegelikult Ashley veri. Kutcher tunnistas: toona politseiga vesteldes oli ta hirmul, et teda peetakse mõrtsukaks. Ashley välisuksel olid ju tema, Ashtoni, näpujäljed. 

Michael Gargiulot süüdistatakse Ashley veel veel kahe naise tapmises ning veel ühe tapmiskatses. Kahtlusalune vahistati 2008. aastal. Ta pole ühtki mõrvadest omaks võtnud.

Hollywoodi rappija teine ohver, 32aastane Maria Bruno leiti surnuks pussitatuna 2005. aastal oma korterist El Monte eeslinnas. Tema rinnad olid ära lõigatud. Ühele ohvrile tungis maniakk kallale 2008. aastal tema Santa Monica korteris, kuid naine jäi ellu. Gargiulo elas rünnaku toimumise ajal iga ohvri naabruses.

Sõprade sõnul oli Ashley kutsunud tema naabrimeheks saanud Gargiulot paar korda oma kodus toimunud pidudele. Kuid peagi olid sõbrad neiu pärast muretsema hakanud - naabrimees paistis olevat temast kahtlaselt sisse võetud.

Ka Illinois' osariigis tapetud 18aastane Tricia Pacaccio elas Gargiulost üle tänava. Gargiulo oli tema venna sõber ning pussitamise ajal 17aastane. Politsei ütles hiljem, et ohvri küünte alt leitud DNA klappis Gargiulo omaga.