Helen Kõpp Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
28. juuni 2019, 07:39

Helen Kõpp näitleb potentsiaalses kultusfilmis: näitlemises olen ma päris hea! (8)

Tõsielusaadetest nagu “Prooviabielu” ja “Abielus esimesest silmapilgust” tuntud Helen Kõpp sai pearolli mängufilmis “Õiglus”. Helen mängib politseinikku, kes kiindub selgeltnägijana tuntud Toomas Aria poolt kehastatud vanglast vabanenud mehesse. Heleni sõnul ongi filmis kõige raskem näidelda armumist Aria tegelasse. “See oli raske küll, aga siis korrutasin endale kogu aeg, et ma olen näitleja, lihtsalt näitle, et see mees meeldib sulle!” räägib ta. Tõsi, filmil on tõsiseid raskusi rahalise poole pealt - läinud kuul ühisrahastusportaali Hooandja külgedel 2000 eurot jahtima läinud film on kolm päeva enne tähtaja kukkumist saanud ainult 680 eurot.

Tõsielusaadetest nagu “Prooviabielu” ja “Abielus esimesest silmapilgust” tuntud Helen Kõpp sai pearolli mängufilmis “Õiglus”. Helen mängib politseinikku, kes kiindub selgeltnägijana tuntud Toomas Aria poolt kehastatud vanglast vabanenud mehesse. Heleni sõnul ongi filmis kõige raskem näidelda armumist Aria tegelasse. “See oli raske küll, aga siis korrutasin endale kogu aeg, et ma olen näitleja, lihtsalt näitle, et see mees meeldib sulle!” räägib ta.

Filmis, mis on Heleni sõnul peamiselt märul, aga milles leidub ka kamaluga romantikat, osalevad vaid harrastusnäitlejad. Ka Helen sai rolli filmi tänu sellele, et harrastusnäitlemisega varem tegelenud on. “Toomas on mu väga hea sõber ning ma sobisin sellesse rolli väga hästi,” sõnab ta. 

Heleni sõnul on ta näitlemisega vahelduva eduga tegelenud juba pikalt ning näidelda ta armastab väga. “Mu esimene roll oli hästi ammu. Näitlemisega olen tegelenud harrastustasemel. Pigem olen olnud suvalistes lõikudes kellegi saadetes või filmides,” räägib ta. 

“Näitlemises olen ma päris hea, kuna mulle meeldib erineva karakteri sisse minna ning elada elu läbi tegelase pilgu, siis see tuleb loomulikult ka,” hindab Helen oma näitlemisoskust.

Edasi lugemiseks: