Vesa-Matti Loiri Foto: All Over Press Finland
Inimesed
30. mai 2019, 10:58

Vesa-Matti Loiri peab matma juba teise poja (2)

Iltalehti teatel on surnud soome meelelahutuslegendi Vesa-Matti Loiri 37aastane poeg Joonas.

DJ-na, produtsendina ja muusikavideote režissöörina tuntud Joonas Loiri surmast teatas esimesena Soome väljaanne Seiska. Surma põhjust pole teada. Vesa-Matti Loiri (74) on avaldanud Facebookis 1980. aastatest pärit foto endast ja pojast. Pildi juurde on vanameister pannud südameemotikoni. Fännid on Veskule kirjutanud juba ligi 3500 osavõtlikku kommentaari. 

Näitleja ja muusik on pidanud matma veel ühe poja. Loiri teine abikaasa Mona Loiri hukkus 1977. aastal autoõnnetuses. 1994. aastal hukkus samuti autoõnnetuses nende poeg Jan. 

 
 
 
View this post on Instagram

Hilla muru ❤️ #throwback #techno #b2b #electriccarnival #bff #boatlife

A post shared by JOONAS L (@joonaslmusic) on

Alles kaks kuud tagasi debüütplaadi "Kinky Panda" välja andnud Joonas on Loiri poeg kolmandast abielust. Riita Loiriga on Vesa-Mattil ka tütar Jenni (snd 1979). Kooselust temast 25 aastat noorema Stina Toljanderiga on Loiril kaks poega: Ukko (snd 1995) ja Sampo (snd 1996). 

Joonase sõber Ilja Janitskin on avaldanud Facebookis südantlõhestava järelehüüde. "Mu sõber, mu vend. Ma pole eales nii palju nutnud," kirjutas Janitskin. "Reisisime palju koos, meil on ühesugused (Amsterdamis) tehtud tätokad "sangre por sangre". Kui üks sureb, maksab teine tapjale kätte. Elasime põhjalikult. Vend, kannan hoolt, et su teekond oleks üle kullatud. Sa näed seda postitust taevast, naera, kui seda loed. Varsti näeme. Ja siis lööme seal üleval korra majja. Armastan sind!"