Oritse Williams pärast õigeksmõistmist kohtust lahkumas. Foto: Dave Evitts / SWNS/Scanpix
Inimesed
29. mai 2019, 16:15

Poistebändi laulja vabanes vägistamissüüdistusest

Kohus otsustas, et  Briti poistebändi JLS laulja Oritse Williams ei vägistanud oma hotellitoas fännitari.

Väidetav ohver, anonüümseks jääv ettekandja (20), kinnitas, et Williams (32) oli temaga detsembris 2016. aastal üritanud hotellitoas vahekorda astuda. Kui naine staari numbrituppa naasis, et oma asjad võtta, olevat laulja ta vägistanud.

Wolverhamptoni kohtu vandekogu arutas The Telegraphi andmeil juhtumit umbes kaks tundi ning otsustas üksmeelselt, et Williams polnud süüdi. Kaalukaks saanud turvakaamera video ööklubi eest, kus Williams ja tema ohver käitunud armupaarina.

Naine väitis kohtus, et ei mäleta tollest ööst eriti palju, kuna ta oli joonud mitu kanget jooki, mille talle oli ostnud Williams. Hageja möönis, et oli ühel hetkel koos laulja ning oma sõbratariga ööklubi VIP-alal tantsides kolmekesi suudelnud. 

Williams kinnitas üheksa päeva kestnud protsessil, et ta oli hagejaga tutvunud ööklubis fännidega kohtumise üritusel. Tema sõnul oli neil hotellis vastastikusel nõusolekul vahekord, mis aga lõppes piinlikult: Oritse erektsioon kadus. Laulja kinnitas, et naine oli teda ise hotellituppa sikutanud ning vaatamata kehvale seksuaalsele etteastele Oritset lahkumisel tänanud. 

Williamsi kaitsja väljendas veendumust, et hageja oli politseisse Williamsi peale kaebuse esitanud mõjutatuna oma sõbrannast. Too olevat olnud vapustatud, kui naine rääkis talle oma vahekorrast poptähega.