Kaire VilgatsFoto: Erlend Štaub
Inimesed
29. mai 2019, 14:05

Kaire Vilgats esineb Luige Nokal libamuusikaliga

7. juuni õhtul esietendub Lennusadama välialal verivärske muusikal “Kaire Vilgats ja seitse kosilast”. Lisaks nimirollis iseennast mängivale Vilgatsile astuvad lavale Lauri Liiv, Lauri Pihlap, Jaan Pehk, Jarek Kasar, Cool D ja Robin Juhkental. Üllatusesinejaks on 46-aastane Kosmikute laulja Meelis Hainsoo ehk Hainz. Muusikalise poole eest kannab hoolt puhkpilliorkester The Tomahawck Brothers dirigent Riho juhatusel.

Kaire Vilgats ootab esietendust suure huviga: “Mul on päris hea meel, et mulle kosja tullakse ja arvan, et selliseid kontserte võiks ka tulevikus korraldada.” Orkestri dirigendi sõnul proovid veel ei käi, kuigi tegelikult käivad.

The Tomahawck Brothersi koosseisu kuulub 18 muusikut ning nende eesmärgiks on kontserdi jooksul ära mängida kõik noodid. “Kui mõnel liikmel juhtub, et pusib kuskil kauem, siis hilisema tempolisamisega mängitakse ennast sujuvalt järgi ja lõpuspurdiga vahel möödagi,” selgitab orkestri dirigent Riho Sild.

Jaan Pehk ei oska veel öelda, kas ta võtab Kaire Vilgatsi endale päriselt naiseks või mitte, aga kosja läheb ta kindlasti. “Kõigepealt tuleb ära võita, eks siis vaatab, mis edasi saab!” põrutab Jaan.

Lauri Pihlapi sõnul mingit casting'ut ei toimunud. “Lihtsalt helistati ja küsiti, kas ma olen nõus kahesaja euro eest tulema ja ma ütlesin okei,” sõnab mees.

Tundmatuks jääda soovinud muusikali produtsendi sõnul jõuab värske teos publiku tungival nõudmisel lavale vaid ühe korra. “Soovime tõestada, et ka väga heast materjalist on võimalik kokku panna väga halb muusikal.”

“Kaire Vilgats ja seitse kosilast” on huumorifestivali Luige Nokk raames etenduv libamuusikal, mille lõplik stsenaarium valmib kohapeal. Tuntud solistide esituses kõlavad parimad kodu- ja välismaised hitid nagu “Sajab mehi” ning “Welcome To The Jungle”. Kontserdi algus on reedel, 7. juuni õhtul kell 22:00. Luige Nokk toimub 7.-8. juunil Tallinnas Lennusadama välialal. Piletid on müügil Piletilevis.