Beach GrindFoto: Rauno Liivand
Inimesed
29. mai 2019, 13:00

Nagu maast leitud! Beach Grindi korraldajad peitsid DPD pakiautomaatidesse festivalipileteid

18.–20. juulil toimuva Beach Grindi korraldajad annavad sotsiaalmeedias teada, et on peitnud Tallinnas asuvatesse DPD pakiautomaatidesse festivalipileteid. Kuidas saada õnnelikuks festivalipileti omanikuks?

 

Facebookis Beach Grindi sündmusele lisatud postituses seisab, et Tallinnas on peidetud ühtekokku viite DPD pakiautomaati festivali kolme päeva passid. Lisaks on pildile juurde lisatud ka pakiautomaatide koodid, mis õigesse pakiautomaati sisestades avavad kapiukse, mille taga on ootamas festivalipääsmed kahele. Postituses vihjatakse, et sarnast aktsiooni on oodata ka teistes Eesti linnades ning teiste linnade kohta antakse märku Beach Grindi sotsiaalmeedias.

 

„Et asja mitte liiga lihtsaks teha, siis DPD on parajasti üle Eesti paigaldamas juurde uusi pakiautomaate, mis teeb õige pakiautomaadi tuvastamise veidi põnevamaks ja mängulisemaks,“ märkis DPD Eesti e-kaubanduse ärisuuna juht Margot Posti. „Oleme ka varem Beach Grindi korraldajatega koostööd teinud ja on selge, et noored kasutavad pakiautomaate tihedalt, sest nende asukohad on väga kiiresti ära arvatud.“

 

Beach Grindi turundusjuht Liisa Lahtmets sõnab, et mõte DPD Eestiga taas koostööd teha tuligi eelmisest korrast, mil pakiautomaatidesse peideti pileteid ka Beach Grindil esineva räppari Nublu kontserdile. „Veebruaris toimunud piletijaht osutus ääretult populaarseks ning oli väga kihvt, poolenisti interaktiivne mäng. Lisaks on rõõm, et saame DPD Eesti abiga seekord ka pealinnast väljaspool kampaaniat läbi viia,“ lisab Lahtmets.

 

Elektroonilise muusika festival Beach Grind toimub 18.–20. juulil Pärnus, klubis Sunset. Festivali peaesinejad on Dimension, Netsky, Showtek, Nublu, Wateva ja Lemon Fight. Lisainfo festivali ja piletite kohta leiab aadressil www.beachgrind.ee.