Tõnu TrubetskyFoto: Erakogu
Inimesed
29. mai 2019, 09:37

Tõnu Trubetsky suhtleb teispoolsusega: kui keegi tahab teada, mis seal toimub, tasub kindlasti minu poole pöörduda (39)

Tõnu Trubetsky avaldab Raadio 2 hommikuprogrammis, et suhtleb palju teispoolsusega. Mehel ilmus eelmisel aastal raamat "Vaikne hooaeg. Eesti punk 1990–1999", kus sõna saab ka näiteks Sid Vicious, kes suri 1979. aastal.

"See on ikka päris. Olen läbi sensitiivi palju surnutega rääkinud. Mul on raudsed tõendid, mis seda kinnitavad. Näiteks ühe meie koguduse naise 13aastane tütar suri raske haiguse tagajärjel. Naine oli hästi kurb ja tahtis oma tütrega haua tagant rääkida ning ta rääkiski minu tuttava sensitiivi kaudu. See naine tuli pärast minu juurde ja rääkis, et ta tütar ütles, et tema toas on üks hobusetall, kus on sees puust hobused. Tütar ütles emale, et ta lubaks ta teistel lastel nende hobustega mängida. See on raudne tõend, sest see sensitiiv pole kunagi nende juures käinud," avaldab Trubetsky.

"Mind on ka selle eest palju hoiatatud, aga on ju huvitav, mis teisel pool toimub. Kui keegi tahab teada, mis seal toimub, siis mina olen kindlasti see, kelle poole tasub pöörduda," sõnab Tõnu.