Blogija Mariann Treimann ehk Mallukas ja abikaasa KardoFoto: Martin Ahven
Inimesed
28. mai 2019, 18:40

Malluka abikaasa Kardo teeb vasektoomia (93)

Staarblogija Malluka ehk Mariann Treimanni abikaasa Kardo on otsustanud vasektoomia teha. Malluka ja Kardo peres kasvab praegu kolm tütart ning rohkem lapsi paar saada ei soovi. 

Mallukas jagas täna Instagram story’s pilti, milles kinnitab, et tema abikaasal on tõepoolest lähiajal operatsioon ees ootamas. “Omg, Kardo lasebki ennast naiseks lõigata! Tegelikult mul on hea meel, et mina see ei ole, kes opile läheb,” kirjutas ta. 

Foto: kuvatõmmis / Instagram: mallukaz

Mallukas on oma blogis mitmetes postitustes kirjutanud, et on Kardoga vasektoomia tegemise plaani pidanud. Kuna nende peres kasvab juba kolm tütart - Mari Johanna, Lende Liis ja Marta Kene - ning rohkem lapsi ei soovita, tundub see paari jaoks parim variant. 

Varasemalt kasutas Mallukas rasestumise vältimiseks spiraali, kuid tal oli mitmeid kordi probleeme spiraali väljakukkumisega: samal põhjusel jäigi ta kolmanda lapsega rasedaks. Seetõttu leidis paar, et parim variant edasiste planeerimata raseduste vältimiseks on Kardo steriliseerimine. 

Vasektoomia on meeste steriliseerimise operatsioon, mille käigus lõigatakse läbi seemnejuhad. Pärast protseduuri ei saa spermatosoidid enam munanditest liikuda spermasse ning mees on steriilne, ega saa naist rasestada.