George ja Fadi käsikäes Zürichis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
28. mai 2019, 12:00

George Michaeli ekskallim keeldub tema maja vabastamast (2)

George Michaelit pole küll juba 2016. aasta jõuludest saadik, kuid tema endine kallim keeldub George'i majast lahkumast.

Endisel juuksuril Fadi Fawazil (45) oli briti superstaari George Michaeliga suhe 2012. aastast kuni tema surmani 2016. aastal 53 aasta vanuses. Just Fadi oli see, kes toona 25. detsembril George'i tema maakodust surnuna leidis. Hiljem on ta väitnud, et laulja oli varem neljal korral üritanud endale otsa peale teha. 

Kuid Fawaz on poptähe omaste kannatuse proovile pannud, kirjutab The Sun. Austraalia juuksur keeldub vabastamast George'i Londoni häärberit, mille väärtuseks peetakse umbes viis miljonit eurot. Ehkki George'i isa ja õdede juristid on Fadit kirjadega pommitanud, elab Fawaz majas edasi. 

The Suni andmeil on ilmselt tegu Regent's Parki lähistel asuva majaga. George Michaelil oli Londonis ka teine kodu, linna põhjaosas Hampsteadis.

Briti kõmulehe allika kinnitusel on George'i omaksed Fadiga püsti hädas. „See jama on juba nii kaua kestnud, et nad ei oskagi enam midagi ette võtta. Juristid uurivad, mida teha annaks. Oleks palju lihtsam, kui Fadi oma kodinad kokku pakiks ja lahkuks.“