Inimesed

Ajuekspert: da Vincil oli ilmselt aktiivsus- ja tähelepanuhäire (5)

LISA KOMMENTAAR

Uunu28. mai 2019, 12:43
Kas ta siis magas vähe või palju? Tundub, et ka artikli autor on mainitud häirega, sest ei suuda alapealkirja sellele järgneva lausega kooskõlla viia, nõnda nagu ka selle lause esimene ja teine pool on vasturääkivuses. Artikkel tuleks ikka enne ilmutamist läbi lugeda.
Selliseid28. mai 2019, 07:22
"ekspertide" haigushooge pole küll vaja levitada.
to saazer27. mai 2019, 20:04
Halb ja vastuoluline sõnastus annab päris hästi edasi selle seisundi olemuse. Kui sul mõte uitab, siis sa ei maga (kuigi silmad on kinni ja pea padjal)... ja parimad ideed tulevad ju alati enne magama jäämist.
suurest geeniusest?27. mai 2019, 18:41
Mõned entusiastid on hiljem püüdnud geeniuse projekteeritud imemasinaid valmis ehitada. Tema näpunäidete, mõõtmete ning materjalide kasutamisega. Ainult et need tema lennumasinad kahjuks ei lenda ja tema langevarjuga võib end vaid surnuks või vigaseks kukkuda. Sama kehtib pea kõige geeniuse poolt leiutatud ning kirja pandud masinate kohta.
saazer27. mai 2019, 17:17
Muuseas, sama häire on ka toimetajal - või kuidas muidu saab koostada sellise teksti: «Vasakukäeline, kes magas vähe Aktiivsus- ja tähelepanuhäirele iseloomulikult magas da Vinci väga palju ning töötas päeval ja ööl, tehes vahepeal väikesi uinakuid.»