ERKI moeshow 2019 võitja Katrin Aasmaa
Inimesed
27. mai 2019, 10:46

ÕL TV | ERKI Moeshow võitja Katrin Aasmaa suurim piitsutaja on olnud Drama Mama (2)

25. mail toimus Eesti Kunstiakadeemias legendaarne ERKI Moeshow. Konkursi peapreemia pälvis Katrin Aasmaa kollektsiooniga “PROSTA KAPUSTA”. ERKI Moeshow 2019 peaauhinnaks oli 1500€ suurune preemia ning kutse Kiievis toimuvale rahvusvahelisele Noorte Disainerite Konkursile juuli alguses.

"Olen küll totaalses šokis, täpselt nagu peale Hõbenõela võitmist. Just pühkisin pisarad silmist," rääkis emotsionaalne ERKI Moesow 2019 võitja Katrin Aasmaa vahetult peale peaauhinna väljakuulutamist. 

Esimesena tõttas sind Katrin toetama kohe ema Tiina, keda hellitavalt Drama Mamaks kutsud. Kas tema on ka sinu kõige suurem innustaja ja fänn olnud?

Minu ema on mulle öelnud sellest ajast saati, kui ma väike olen olnud, et Katrin palun hakka kellekski. See ongi see mis minus on seda sisemist leeki sütitanud. Ma surun ja surun ja surun ja surun ja vot mis on välja tulnud. 

Mis edasi?

Nüüd tahaks küll pisut hingata ja siis kuu aja pärast lähen juba Kiievisse seda sama kollektsiooni esitlema ja suurest moekonkursist osa võtma. Aga maailm on suur ja lai, uksed on valla ja õppida on jube palju. 

Kas Eestist väljapoole ka plaanid trügida?

Võib-olla tõesti ühel päeval. Mul EKA bakalauruse kraad ja hetkel õpin veel magistri esimesel kursusel. 

ERKI moeshow 2019 žüriiliige Roberta Einer

Vaata videost Katrini ja tema ema Tiina vahetuid emotsioone peale võidu väljakuulutamist ja ka žüriiliikmete Roberta Eineri ja Tanel Veenre arvamusi toimunust. 

ERKI moeshow 2019 žüriiliige Tanel Veenre