Tom SandovalFoto: Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
27. mai 2019, 09:40

Reality-täht laseb väga erilisse kohta Botoxit süstida ...

USA tõsieluseriaali "Vanderpump Rules" täht Tom Sandoval laseb kõrvade kohale Botoxit süstida, et juuksed korralikult hoiaksid.

Los Angelese baari TomTom kaasosanik Sandoval paneb oma välimusele väga rõhku, kuid toonitab Bravo intervjuus, et tal ei kulugi enne kodust väljumist peegli ees väga kaua aega. "Tavaliselt sean end väga kiiresti valmis," kinnitab teletäht.

Seda nimetab ta Botoxi süstide teeneks. Otsaette ei lase Tom Botoxit süstida, sest talle meeldib oma kulmude väljendusrikkus. Küll aga on reality-täht lasknud süstida lihaste tööd halvavat ainet oma kõrvade kohale. "Kui ma naeratan, liiguvad mu kõrvad muidu väga kõrgele. Botoxiga ei lange juuksed kõrvade peale."

Sandoval toonitab, et on lasknud kõrvade kohale Botoxit süstida vaid kaks korda. "Sellest jätkub väga pikaks ajaks," rääkis Tom.

New York Post palus kommentaari Tribeca MedSpa medõelt Laura Altmanilt. "Tribeca MedSpas pole seda [Botoxi süstimist kõrvade kohale] kunagi palutud ja ma ei oska öelda, kas see hoiab juuksed paigal. Botox lõõgastab tõesti lihaseid, kuid tuleb arvestada, et enamik inimesi ei oska kõrvu liigutada."

New Yorgi iluspets dr Ariel Ostad seevastu ütleb, et on seda protseduuri paar korda teinud. Tema sõnul saab kõrvu, mis muidu asuvad tavatult kõrgel või liiguvad naeratamisel, Botoxi abil mõne millimeetri võrra madalamale lasta. Süsti mõju kestab 3–4 kuud.