Moby avaldatud foto, mis peaks tõendama tema ja Portmani kunagist romanssi. Foto: @moby/Instagram
Inimesed
26. mai 2019, 09:22

Moby palub Natalie Portmanilt vabandust

USA DJ ja produtsent Moby palub andestust Natalie Portmanilt nende kunagiste teravate suhete pärast.

Moby kirjutab oma memuaarides, et oli 33aastane alkohoolik, kui 20aastane endine lapstäht Natalie Portman temaga lava taga kohtus ja flirtima hakkas. Sellele järgnenud põgus armusuhe.

Portman reageeris memuaaridele nördimusega: enda sõnul oli ta 18, kui temast 16 aastat vanem Moby talle tiiraselt külge lööma hakkas. See olnud tema silmis šokeeriv ja sündsusetu.

Seepeale avaldas Moby Instagramis vastulause, milles väitis, et Portman ei räägi tõtt. Asitõendiks nende kahe armusuhtest avaldas Moby foto. Tõsi, Natalie naeratus pildil on mõnevõrra pinges, on mitmed väljaanded märkinud.

 
 
 
View this post on Instagram

As some time has passed I've realized that many of the criticisms leveled at me regarding my inclusion of Natalie in Then It Fell Apart are very valid. I also fully recognize that it was truly inconsiderate of me to not let her know about her inclusion in the book beforehand, and equally inconsiderate for me to not fully respect her reaction. I have a lot of admiration for Natalie, for her intelligence, creativity, and animal rights activism, and I hate that I might have caused her and her family distress. I tried to treat everyone I included in Then It Fell Apart with dignity and respect, but nonetheless it was truly inconsiderate for me to not let them know before the book was released. So for that I apologize, to Natalie, as well as the other people I wrote about in Then It Fell Apart without telling them beforehand. Also I accept that given the dynamic of our almost 14 year age difference I absolutely should've acted more responsibly and respectfully when Natalie and I first met almost 20 years ago. Moby

A post shared by moby xⓋx (@moby) on

USA muusik jätkas sotsiaalmeedias veel mitmes postituses oma haavumise väljendamist. Nüüd aga tunnistab ta, et paljuski on tema memuaaride pihta suunatud kriitika õigustatud. Moby ütleb, et pidanuks Natalie'sse omal ajal suurema vastutustunde ja lugupidamisega suhtuma. Ühisfoto Portmaniga on ta nüüdseks oma kontolt eemaldanud. Kuid näitlejanna väidet, et nende kohtumisi ei saa nimetada kurameerimiseks, Moby endiselt ei kinnita.