xtra basicFoto: Promomaterjal
Saund
24. mai 2019, 13:24

„Eesti laulult“ tuule tiibadesse saanud xtra basic avaldas suvise singli

„Eesti laulu“ finaali jõudnud duo xtra basic avaldas loo „Love Ain’t Gone“, milles teeb kaasa ka superstaarisaatest tuttav Katrin Ruuse. 

Lisaks Andrei Zevakinile duosse kuuluva Igor Volhonski sõnul on uus lugu  eelmiste lugudega võrreldes vokaalikesksem. See on ka põhjus, miks valiti solistiks huvitava häälega Katrin Ruuse. „Peale Katrini ühendasime jõud ka Karl-Ander Reismanniga, kes kirjutas loo sõnad ja meloodia. Kitarri mängis Claus Pener, tausta laulis „Eesti laulul“ kolmanda koha saanud Stefan ja nii tekkis kõikide andekate inimeste ühisest panusest üks elav ja põnev lugu.“

Fännid saavad värsket singlit kuulda juba 26. juulil Võsu rannafestil, kus duo ka üles astub. Tänasest on lugu leitav nii Youtube’i, Apple Musicu kui ka Spotify muusikakeskkonnast.

Varasemalt on duo välja andnud lood „Space Shuttle“ (koos Gevin Niglasega) ja „Hold Me Close“ Emily J’ga, millega osaleti ka „Eesti laulul“ ja jõuti finaali. Laul kogus palju poolehoidjaid ning tänaseks on seda Youtube’is kuulatud enam kui 330 000 korda.

Kuula uut lugu SIIT!