Rasmus RändveeFoto: Herkki Merila
Saund
24. mai 2019, 10:47

UUS TULEMINE! Rasmus Rändvee: olen väga rahul – see on kindlalt mu tugevaim lugu (4)

„Olen väga rahul – see on kindlalt mu tugevaim lugu. Loodan, et see kõnetab inimesi,“ räägib laulja Rasmus Rändvee enda värskeimast singlist „Kas süda veel lööb“. 

Rasmus Rändvee soolokarjääri esimene eestikeelne singel sündis koostöös Soome produtsentide Topi Latukka ja Matias Melleriga. Eestikeelsed sõnad kirjutas Maian Kärmas. Varasemalt vaid inglise keeles salvestanud Rändvee sõnul on eesti keel teda alati paelunud: „Salvestasin loo Helsingis esiti inglise keeles, aga kui kuulasin juba peaaegu lõppversiooni, tekkis tunne, et just seda lugu sooviks esitada emakeeles.“

Rasmus Rändvee, kes on „Eesti otsib superstaari“ viienda hooaja võitja ning alles paar aastat tagasi jõudis „Eesti laul 2017“ konkursil looga „This Love“ superfinaali, ei pelga proovida midagi uut: „Olen viimastel aastatel sooloartistina olnud pideval otsingul ja lubanud endale seda vabadust – kirjutanud erinevate inimestega, väga erinevas žanris muusikat. Kui lamp lõi põlema, et nüüd on vaja eestikeelset teksti, siis Maiani nimi oli mul kohe seal listis kõige ees. Õnneks ta ütles ka „jah“. Tema kirjutatud tekstid on sümpaatsed, ilusad ja puudutavad mind,“ ütleb Rasmus.

Rasmus on juba viimased paar aastat olnud plaadifirma Made in Baltics hoole all, kelle artistid on viimase 8 aasta jooksul võitnud 15 Eesti muusikaauhinda, vahendab Made In Baltics esindaja Britt Randma.

„Usume Rasmusesse ning tema talenti. Tahame luua võimalused, et Rasmus jõuaks oma loominguga inimeste südamesse. Ta on oma kirgliku esinemisega mitmeid kordi tõestanud, et läheb inimestele korda ja kuulub Eesti tipptegijate sekka. Oleme uue looga väga rahul, see toob esile Rasmuse suurepärase tämbri ning loodame, et ka Rasmuse austajatele see meeldib,“ kommenteerib Made In Balticsi asutaja ja juht Toomas Olljum.

Kuula Rasmuse uut singlit „Kas süda veel lööb?“ SIIN.