Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar AigroFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
24. mai 2019, 07:29

MUINASJUTT LÄBI! Miss Estonia Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar Aigro lahutavad abielu (106)

Miss Estonia 1997 Kristiina Heinmets-Aigro ja jõuka kinnisvaraärimehe Aivar Aigro pea 19 aastat kestnud kooselu, millest 15 aastat nad olid abielus, sai läbi. 

"Meil on kolm toredat tublit last ja soovime keskenduda üheskoos nende edasisele heaolule, et tagada neile kaunis ja muretu lapsepõlv. Isiklikus elus keerame mõlemad uue lehekülje, mida täitma hakkame eraldi, aga lapsevanematena jääme alatiseks seotuks," lausub Kristiina Heinmets-Aigro (40) Kroonikale.

Aivar Aigro (46) aga eitab lahkuminekut: "See ei vasta tõele, me ei lahuta oma abielu. Ma ei ole oma isiklikku elu kunagi kommenteerinud ega soovi ka nüüd midagi enamat öelda." 

Aivari ja Kristiina esimene põgus kohtumine leidis aset 1994. aastal. 1999. aastal kohtusid nad uuesti. Aasta hiljem läksid nad kaheks nädalaks esimesele ühisele reisile. 2003. aasta 14. veebruaril paar kihlus ning armastuseliit pühitseti ametlikuks 2004. aasta suvel. Ammende Villas toimunud pulmapidu oli viimse detailini läbi mõeldud ja veerandtunnise täpsusega paika pandud. Suurema osa korraldustööst tegi ära pruut ise. Õhtujuhiks oli valitud Mart Sander.

Abielust sündisid pojad Airon Kindlus ja Leonhard Charlton. 2015. aasta novembris nägi ilmavalgust Alexandra Amelie. Kui Leonhard ja Kindlus on Aivari vanaisade nimed, siis Amelie on tuletatud Kristiina vanavanaema nimest. Alexandra nimi kerkis esile puhkusereisil Ateenasse, kus Kristiina veel 32. rasedusnädalal külastas Akropolist. 

Refereeritud artikli täisteksti loe Kroonikast.