Lounge Deja VuFoto: Rauno Liivand
Inimesed
23. mai 2019, 20:30

PEOGALERII | Lounge Deja Vu peibutas kokteilinädalal muusika- ja mullisõpru

Ilm on fantastiline ja pealinn täis suvenautijaid. Üheks suvise vibe'iga Tallinn Cocktail Week peopaigaks on kindlasti ka Lounge Deja Vu, kus toimunud Perfect Match pidu ühendas muusikasõbrad mõnusa live kontserdiga ja mulli taevaliku maitsega.

Lavale astus sel õhtul viimasel ajal pigem vähem pildis olnud Triin Niitoja, kes koos Sandra Hiiega tõi külastajateni positiivsusest tulvil repertuaari Eesti ja maailma muusikast.

Hea muusika, pudel mulli ja taevalikult magusad jäätised - see oli tõepoolest perfect match! Õhtu meelitas kohale ka tõelised kokteilisõbrad, sest käimas oli Tallinn Cocktail Week, mis ootas külalisi kõikidesse linna parimatesse kokteilibaaridesse, kus igalpool ootamas ka eripakkumised.

Vaata pildigaleriid!

Tallinn Cocktail Week sai suurejoonelise lõpu Lillepaviljonis, kus toimusid ka Eesti Baarmenite Meistrivõistlused ja selgitati välja Tallinn Cocktail Week rahva lemmikud. Deja Vu pälvis sealjuures "PARIM TEENINDUS" tiitli.

Suvised peoõhtud on Deja Vu's külalisi ootamas ka sel nädalal. LIVE muusika õhtu saab alguse juba neljapäeval, 23. mail,  kui ladinarütmidega on külalisi kostitams MADE IN BRAZIL.