Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Inimesed
24. mai 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 27. MAI – 2. JUUNI | Veevalajad on väsinud, Neitsi nädal on täis armastust (3)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR on valikute ees. Need valikud on tal nii eraelus kui tööl. Ta tahaks püüda püüdmatut ja rühkida kõrguste poole, teisalt jätkaks nii, nagu rada lookleb. Olla püüdlik või lasta end saatusest juhtida? Jäär ei tea, kumb on õigem. Suhetes kipub ta kahtlema, on see ikka õige kaaslane või on kusagil keegi parem? Mida Jäär teeb? Võtab pudeli veini, joob selle ära ja tunneb, et nüüd on ta valmis otsustama, unustab mõistuse ja tegutseb tunnete järgi.

SÕNN alustab nädalat masendusega, ta tahab loobuda oma pahedest, sest talle tundub, et on nendega liiale läinud. Võitlus tuuleveskitega, te leiate sada põhjust, miks seda loobumist tulevikku lükata. Sõnnid võivad püüda alustada dieediga, praegu ei sobi ka see. Uus üritus tuleb peale ja söök-jook on seal maitsev. Sõnni selle nädala teema on sõbrad, töö ja algatusvõime. Armastuses olete ennast haletsev, ärge sellega praegu oma pead vaevake, tehke parem tööd!

KAKSIKUD ei kuula sel nädalal kellegi nõu. Kui keegi kipub midagi õpetama, keeravad nad julmalt selja. Ise teevad vigu nii, et mühiseb. Hoidke sel nädalal oma selga, te kipute ka sellele liiga tegema. Ärge rapsige sedasi. Nädala lõpus vajavad Kaksikud kedagi, kellega rääkida. Nad on ise head kuulajad, aga veel paremad rääkijad. Nädalalõpp toob neile ka parema tuju ja tunded.

VÄHK avastab, et inimesed tema ümber võivad olla ühel hetkel ühed ja teisel hetkel sootuks teised. Kahepalgelised. Vähk üritab sellest üle olla, aga tunneb end üksiku ja õnnetuna. Tal ei õnnestu sel nädalal midagi, kõik on peas kinni. Asjad kukuvad käest maha ja ükski töö ei jõua lõpuni. Jõudu pole. Vähk on natukene kaitsepositsioonis, kinnine, pettunud ja ei taha suhelda.

LÕVI tunneb nädala algul, et asjad sujuvad iseenesest, kallab endale klaasi veini ja ootab, mis siis edasi saab. Mugav on. Nädala keskel tabab teda aga tegutsemishoog, kahjuks ei vii see hoog edasi. Lõvi on sel nädalal rohkem seltskonnahing, mitte tegutseja. Pole hullu, ongi selline nädal. Ühe kurva teate võite ka saada...

NEITSI nädal on täis armastust! Püha taevas! Armumine, soov luua püsisuhe. Nii mõnigi Neitsi saab või teeb abieluettepaneku. Metsik kirg. Kui te olete just lahku läinud, sööstate oma kaaslase kaissu tagasi. Meessoost Neitsisid tõmbavad kogenud naised, leegid lahvatavad üle pea. Sellist nädalat polegi enne näinud. Kahjuks ei puudu Neitsi armuelust ka armukadedus ja tunne, et kas see kõik on ikka päris ja õige. Ärge mõelge üle, andke kirele voli ja armastage!

KAALUD tunnevad, et kõik asjad sujuvad ja see teeb neid rahutuks. Nad hakkavad kahtlema ja tunnevad hirmu. Asjad ei saa ju ometi nii korras olla? On. Nii mõnedki Kaalud lähevad reisile või ostavad reisi. Paljud aga võtavad lihtsalt aja maha ja veedavad seda kõige meeldivamal moel. Kaalud sobivad praegu seltskonda, kus on lapsed. Imeline, rahulik ja lennukas nädal. Kui tahate oma rahalist seisu parandada, siis ka see õnnetub. Küsige lihtsalt palka juurde.

SKORPION pritsib ideid nagu tuld. Tal on nii palju plaane ja need kõik on head. Skorpion tahab oma ellu värskeid tuuli, aga tal on hirm põruda. Ei maksa karta, teid saadab praegu edu. Ka Skorpion plaanib reisi, sellist mõnusat puhkusereisi. Kui aga soovite vahetada töökohta või alustada õpinguid, on selleks õige aeg!

AMBUR on nagu magav kass, kellele jookseb hiir suhu. Te võite end koduseinte vahele peita, aga sel nädalal tuleb armastus teile koju kätte. Ambur võib luua suhte. Seks ja suhted - praegu on teie nädal. Kuigi te pole üldse kindel, kas see suhe on teie jaoks õige, paitab see teie ego. Te ju naudite tähelepanu ja töövõite. Asjad sujuvad ja te ei pea selleks ise näppugi liigutama.

KALJUKITS naudib oma rahalist seisu, tal on kindluse tunne. Tööl aga tunneb ta, et tema panust justkui ei hinnata või et tema oskusi ei väärtustata. Kaljukits maadleb ka usaldamatusega, ei usalda ta ise teisi ja sellega seoses ei usaldata ka teda. Kuidagi kinnine ja tõrjuv on ta sel nädalal. Alles nädalalõpus ärkab ta justkui unest ja tunneb, et aitab, tuleb lihtsalt tegutseda.

VEEVALAJA on jäänud loorberitele puhkama. Tema vajab nüüd maagiat, et kuidagi edasi liikuda. Sel nädalal soovivad just Veevalajad, et ma neile kaarte loeksin. Veevalaja on väsinud, kõik asjad käivad närvidele, rahaga on ka jama... Aga tegutseda ka ei viitsi. Veevalaja heietab minevikus ja soovib, et see oleks tulevik. Ei ole. Veevalaja otsib tundeid ja armastust, aga ka see ei tule välja. Ajage end nüüd jalule, muidu jäätegi istuma.

KALAD tahavad puhata ja mängida. Samas on neil juhikohused. Kalad on peres otsustajad ja ka tööl peavad nemad kõik ära tegema. Neil tuleb see lihtsalt hästi välja. Suhetes on Kalad motiveerijad ja toetajad, partner lohiseb lihtsalt järgi. Paar päeva jaksate seda kotti nii vedada, siis joote end lihtsalt täis ja ahastate, et kõik on teie kanda. Hommikul tunnete end jälle kõikvõimsa maailmavalitsejana. Vein teeb teiega imet!