Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. mai 2019, 13:21

MÕISTATUS: miks on hertsoginna Catherine’i sõrmed alailma plaasterdatud?! (8)

Prints Williami abikaasa Catherine näeb alati laitmatu välja, kuid teravsilmad on elegantsi võrdkuju juures täheldanud midagi veidrat - alailma on tal mõne sõrme ümber ihuvärvi plaaster.

Viimati märgati hertsoginna Catherine'i pöidla ümber plaastrit sel nädalal Chelsea lillenäitusel, kus prints Williami kaasa esitles enda projekteeritud aeda. Plaaster oli küll toon-toonis Kate Middletoni karamellikarva püksseeliku ja kreemika pluusiga, kuid tekitas siiski küsimuse, miks kuningliku kaunitari sõrmed alailma katki on.

Daily Mail avaldab fotoseeria Cambridge'i hertsoginna plaasterdatud sõrmedest ning analüüsib, millega Catherine end küll vigastada võib. Aiandusfännina tuntud hertsoginna teeb endale ehk aiatööde käigus viga? Kolme alla kuueaastase lapse emana küürib ta ehk nii hoolikalt käsi, et nahk on marraskil? Kuna Catherine'il tuleb nii paljude inimestega kätelda, peab ta ilmselt mõistlikuks väikseimgi kriimustus kinni plaasterdada.  

Kuid nimekas briti nahaarst Anton Alexandroff toonitab Daily Mailile: plaaster ei edenda haava paranemist, sest ei lase nahal hingata. Nii kulub katkisel kohal paranemiseks veelgi kauem aega. "Kui oled ema ja pesed pidevalt käsi, on tähtis nahka regulaarselt niisutada. Kriimustuste paranemiseks on parim moodus niisutava kreemi kasutamine."

Kui nendest nõksudest kasu ei ole, soovitab Daily Mail jälgida Elizabeth II eeskuju ... ja tõmmata kätte kindad!