Kristel ja HendrikFoto: Martin Ahven
Tele
23. mai 2019, 11:06

GALERII | „Naabrist parema“ võitjapaar juba selge? Kristel ja Hendrik rebisid endale kõik võidud! (12)

„Naabrist parema“ finaalini on jäänud vaid mõned nädalad ning osalejate võistlus on pingelisem kui kunagi varem. Iga punane rosett võib tähendada sammu lähemale saate kaotusele ning kuldne omakorda võidule.

Üllatavalt andsid eilses osas Kristel ja Hendrik tugevalt gaasi ja rebisid naabritest korralikult ette. Sellist rosettide sadu ühele paarile ei ole saates varem nähtud! Nad olid žürii lemmikud, mahtusid kõige paremini oma ehituseelarvesse ning ehitasid kõige kiiremini linnumaja. Konkurendid aga sellise rosetisajuga rahul pole.

Kohtunikele langes seekord eriti keeruline ülesanne, sest kaheksa hinnatud toa seast tuli välja valida kaks, mis on ära teeninud kuldse võiduroseti. Stiilipuhta ja kvaliteetse teostuse ning heade praktiliste lahenduste eest läksid mõlemad rosetid seekord korterile 4, kus ehitavad Kristel ja Hendrik. Samuti selgus, et nende oskus oma eelarvet planeerida ja sellest kinni pidada on olnud naabritest parem, nii et kolmas võit saate jooksul ei lasknud end kaua oodata. Rekordilise neljanda roseti saate jooksul tõid aga kuldsed käed ja kiire tegutsemine — kõige kiiremini saadi valmis ka linnumaja.

Linnumaja meisterdamise mängus andsid kõik naabrid endast käsitööriistade kasutamises parima. Kirsikale ja Raidole maksis aga taaskord kätte soov kõik mitu korda üle kontrollida, sama napilt jäid võidust ilma Kersti ja Vallo. Mäng oli pingeline, sest naabrid teadsid algusest peale, et see, kes jääb viimaseks, saab endale kardetud punase roseti. Seekord pidi kõigi teiste paremust tunnistama ema-tütre duo Catrin ja Birgit, kelle jaoks saadud punane kaotusrosett oli ka nende esimene.

Hooaja teise punase roseti said selles saates Kirsika ja Raido, kelle garderoobi pidasid kohtunikud hinnatud tubade arvestuses kõige nõrgemaks soorituseks. Tõeliselt võidukate lahenduste leidmine lähebki aga järjest keerulisemaks, sest kõigi naabrite eelarved on viimase piirini pingul ja järjest enam tuleb panustada isetegemisse ning tegutseda üha kavalamalt. Valmis saavad naabrite korterid aga üsna pea, sest juba nädala pärast peavad valmis olema elutoad ja esikud ning kodude üldmulje hakkab lõpuks tõeliselt välja paistma.

Rosettide seis pärast saadet:

Kersti ja Vallo, korter 1: 1 kollane, 2 punast

Kirsika ja Raido, korter 2: 3 kollast, 2 punast

Birgit ja Catrin, korter 3: 5 kollast, 1 punane

Kristel ja Hendrik, korter 4: 6 kollast, 0 punast