Foto: @crahang6/Instagram
Inimesed
23. mai 2019, 09:59

Slipknoti tähe tütre surmast selgusid šokeerivad üksikasjad (1)

Bändi Slipknot asutajaliige Shawn "Clown" Crahan teatas pühapäeval sotsiaalmeedia vahendusel oma 22aastase tütre Gabrielle'i surmast. Nüüd on hakanud selguma traagilise sündmuse üksikasjad.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabrielle Crahan (@crahang6) on

Crahan ei täpsustanud, mis oli tema noorema tütre surma põhjustanud. Kuid TMZ.com paljastab, et Gabrielle oli laupäeva ja pühapäeva vahelisel öösel viibinud Hollywoodi lukskorteris. Päästeteenistus sai väljakutse võimaliku üledoosi kohta. Kohale tõtanud politsei ja kiirabi leidsid eest neiu elutu keha. Gabrielle'i elustamise katsed luhtusid ning ta tunnistati sündmuskohal surnuks.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabrielle Crahan (@crahang6) on

USA võimuesindajate teatel leiti korterist uimastite pruukimise vahendeid ning asitõendeid meelemürkide kasutamisest. Narkootikumid polnud Gabrielle'ile paraku võõras teema. Vaid mõned päevad enne oma ootamatut surma oli neiu Instagramis tähistanud viiet kainuskuud. See jäi tema viimaseks postituseks ...

 
 
 
View this post on Instagram

5 MONTHS ❤️

A post shared by Gabrielle Crahan (@crahang6) on

Leinav isa tänas kolmapäeval kõiki, kes on nende perele raskel ajal mõtetes ja palvetes toeks olnud. "Minu tütre Gabrielle'i matused toimuvad pühapäeval, 26. mail."

Shawn Crahan (49) on Iltalehti teatel Slipknoti asutajaliikmetest viimane, kes on bändi veel alles jäänud. 1992. aastal sõlmitud abielust Chantel Crahaniga on rokkaril veel kolm last - tütar Alexandria ning pojad Simon ja Gage.