Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
25. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 26. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled ülemeelik, naudid vastassoo tähelepanu ja flirtimist. Sul on hea tunne, kui sind imetletakse ja ihaldatakse. Ära mine seiklemistuhinas üle piiri!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul ei tasu vanadest asjadest ja suhtest kümne küünega kinni hoida, ole valmis selleks, et elu peab muutuma. Tee muudatusi ise, ära jäta kõike saatuse hooleks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Põnev päev reisimiseks, unustamatud muljed on garanteeritud. Pead aga valmis olema ootamatusteks, nii mõnigi asi ei kulge plaanipäraselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul pole vaja üritada teistele meele järele olla – sind hinnatakse just siis, kui iseendaks jääd. Kaaslased saavad aru, et sinu mõistvus ja loomingulisus on kuldaväärt omadused.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aset leidvad muutused on selle tulemus, mida oled minevikus teinud. Võid oma meelehärmiks avastada, et inimene, keda liitlaseks pidasid, töötab kuidagiviisi sinu vastu.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle võib tunduda, et teised ootavad sinult midagi niisugust, mida sa ei suuda teha. Hakkad mõtlema varem ebaolulisena tundunud teemadel, näed maailma justkui uue nurga alt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad uut informatsiooni, mis avab su silmad küsimustes, mis varem eriti olulised ei tundunud. Mõistad nüüd olukorda paremini ning näed seetõttu uusi võimalusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Öeldakse, et igaühel on õigus oma arvamusele, aga vaevalt see sulle praegu meenub. Sinu väärtushinnangud tunduvad ainuõiged, teistsugune arvamus ajab närvi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev reisimiseks, välismaalastega kontaktide sõlmimiseks ning koostöö arendamiseks. Teistsuguse kultuuritaustaga inimesed võivad sulle vägagi õpetlikku infot jagada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhteprobleemide lahendamiseks on päev ebasobiv. Ära tõstata pingeid tekitavaid teemasid, lahenduse leidmise asemel võid teise osapoolega sootuks riidu minna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhted lähedastega võivad olla keerulised, kauges minevikus tekkinud ja ammu unustatud probleemid võivad taas esile tõusta ja sul tuleb nende lahendamisega tõsist vaeva näha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päevas sisaldub vastuolu vana ja äraproovitu ning uuenduste vahel. Ehk oled sunnitud midagi muutma, kuid ei mõista selle vajadust ja otstarbekust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Saad uude aastasse kaasa tugeva energeetilise laengu. Sinu ülesanne on seda jõudu õigesti kasutada, kasutoovasse kanalisse suunata. Kui lased emotsioonidel üle pea kokku lüüa, paned end ohtlikku olukorda. Eluterve enesekesksus on muidugi abiks, kuid suutmatus teistega arvestada rikub ja lõhub suhteid.