Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
22. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 23. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa tead päris hästi, kuhu välja jõuda tahad ning suudad realistlikult hinnata edasiliikumisvõimalusi. Jõudu on palju, sul pole kuigi raske oma tahtmist läbi suruda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled küllaltki rahutu, püsivust nõudvad tegemised ei taha hästi õnnestuda. Tahaksid teha midagi erilist, kogeda midagi täiesti uut. Naudid seiklemist ja uute tutvuste loomist.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ole aktiivne, tegutse ja kasuta ära ärivallas avanevad võimalused. Loomulikult ei tasu pea ees tundmatus kohas vette karata, aga mõningane riskimine on õigustatud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Rutiini on raske taluda. Tahaksid midagi huvitavat, sisemine rahutus paneb sind uusi väljakutseid otsima. Võimalik, et avastad enda jaoks mingi uue hobi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Selguda võivad mingid uued asjaolud, mistõttu mõni uks võib sulguda, mõni teine jälle avaneda. Ole koostööaldis kõikvõimalike partnerite suhtes.

Neitsi
23. august – 22. september

Kuivõrd hoolikalt sa ka ei planeeriks, kõik võib minna hoopis teisiti. Kui oled kohanemisvõimeline ja võtad elu kui seiklust, võivad sündmused sind õnnelikuks teha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võib tekkida suurepäraseid teenimisvõimalusi, ka võid olla ärilistel läbirääkimistel edukas, ent ootamatud sündmused võivad su plaanid pea peale pöörata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pole mõtet sõnaseadmisele aega raisata, kääri aga käised ülesse ja asu tegutsema. Lähened probleemidele uudsel viisil, tänu sellele saad ummikusse jooksnud töö taas õigele rajale.

Ambur
22. november – 21. detsember

Elu on ettearvamatu, täis üllatusi ja muudatusi. Sa ei tohi ootamatuid sündmusi karta – pigem oota põnevusega, millise kingituse uus päev sulle toob.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtte tasandil on kõik väga ilus ja selge, aga kui oma plaane ellu viima hakkad, võid siiski takerduda ja avastada, et oled teinud valearvestusi. Tuleb strateegiat muuta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled taaskord töö lainel. Tasub tõsiselt mõelda oma soovidele ja vajadustele, eesmärke püstitada ja nende poole liikuma hakata, olles seejuures avatud ka muudatustele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaata tulevikku, tee julgelt plaane. Nüüd on küllaltki lihtne neid ka ellu viima hakata, sest teised inimesed tulevad su ideedega kaasa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaksikud! Töö pakub sulle uusi väljakutseid, võimalusi võitlusteks, millest suudad pärast suurt pingutust võitjana väljuda. Leiad abilisi ja nõuandjaid. Oled vastassoo hulgas populaarne. Kui astud uude aastasse vallalisena, võid kindlasti leida toreda kaaslase, kellest saab ühtaegu usaldusväärne sõber ja kirglik voodipartner.