Foto on illustratiivne.
Film
22. mai 2019, 11:38

Bondi-filmi näitleja tapeti jõhkralt korgijoogiga (3)

Bondi-filmis "Skyfall" (2012) väikese kõrvalosa teinud inglise näitleja tapeti korgijoogi üledoosiga. Seda tegi petis, kellega ta oli tutvunud geimeeste tutvumisrakenduse Grindr kaudu.

54aastane Eric Michels suri oma kodus Chessingtonis väidetavalt pärast seda, kui Gerald Matovu (25) süstis talle pärast seksuaalvahekorda fataalse doosi GHB-d ehk korgijooki. Süüdistuse kohaselt otsis Matovu geirakendusest Grindr ohvreid, keda röövida.  Ericuga oli ta kohtunud Londoni geibaaris 16. augustil 2018.

Sky Newsi teatel langesid mustanahalise noormehe saagiks Eric Michelsi mobiiltelefon, MacBook, Ameerika juhiluba ja mitmed pangakaardid.

Matovu tegutses koos oma kallima Brandon Dunbariga (23), kes on samuti kohtu all. Tandemit süüdistatakse 12 mehe uimastamises ja röövimises 19 kuu jooksul. Süüdistajate sõnul tutvus tandem kohtinguäppide abil meestega ning kasutas kohtumisi selleks, et nende isiklikke esemeid röövida ning nende pangakaartidest pilti teha.

Petiste tandem uimastas mitu ohvrit. Mõnele poetati joogi sisse uimastavat ainet, ühele aga süstiti uimastit ilma loata tuharasse. Ka Michelsi joogi sisse oli Matovu poetanud geibaaris uimastit. Seejärel olevat Dunbar tellinud takso ning kolmik sõitnud Michelsi koju, kus Matovu oli temaga vahekorras. Ericu surnukeha juurest leiti kolm süstalt. 

Michels oli 2010. aastal oma abikaasast sõbralikult lahku läinud. Pärast kapist väljatulekut oli tal olnud mitu pikemat armusuhet, kuid viimasel ajal oli ta end üksildasena tundnud.