Roald JohannsonFoto: Teet Malsroos
Tele
22. mai 2019, 11:02

Roald Johannsoni autorisaade lõpetab: meie koostöö Kanal 2-ga jätkub ka sügisel (19)

Kanal 2 eetris olnud "Roaldi nädal" lõpetab, kuid saatejuht Roald Johannson kinnitab, et hakkab sügisest samas kanalis uut saadet tegema.

""Roaldi nädal" tõmbab selle kevadega oma tegevusele joone alla, aga meie koostöö Kanal 2-ga jätkub ka sügisel," selgitab Roald Johannson ERR-ile.

"See tähendab, et tõstame oma saate fookuse karmidelt sotsiaalsetelt teemadelt pigem globaalsetele eestlastele ehk ma hakkan portreteerima meie kaasmaalasi, kes on ühel hetkel otsustanud kodumaa mulla jalgeilt pühkida ja läinud unistuste sinilindu püüdma kodust kaugele," lisab ta.

Johanssoni sõnul on "Roaldi nädal" end inimest ajusoppidesse sisse söönud selgelt raskemate sotsiaalsete teemadega. Seetõttu saab uus saade ka teise pealkirja, mis on endiselt autorist lähtuv.

Detsembris ei teadnud veel, mis uuel aastal saab

"Teate, ma ei ole kindel, mis uuel aastal saama hakkab ja ausalt öeldes ei soovi ma ka seda väga kommenteerida," ütles Johannson detsembris Diktorile. "Kuna ma Kanal 2s ei tööta ja majas käin väga harva, siis ma ei ole ka väga kindel, mis seal toimub," lisas ta.

"Roaldi nädala" produtsent ja režissöör Margus Sikk oli saate tuleviku osas pigem positiivselt meelestatud. Ta väitis, et pole saate kohta negatiivset tagasisidet saanud ja on siit-sealt kuulnud, et "Roaldi nädal" jätkab eetris ka järgmisel aastal.