"Puuduta mind" - Peeter Liiv; Anu Saagim; Sirje PresnalFoto: Erki Parnaku
Puuduta mind
30. mai 2019, 19:51

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist.

„PUUDUTA MIND“ 80. SAADE | Peeter Liiv õpetab, kuidas pingelisel eksamiperioodil lihtsate nippidega geeniuseks muutuda (14)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 80. saate külalisteks on publitsist, lektor, raadioajakirjanik, toimetaja ja alternatiivsete liikumiste aktivist Peeter Liiv (65). 

Peeter Liiv on õppinud teoloogiat ja tegelenud hatha-jooga, transtsendentaalse meditatsiooni, Silva meelekontrolli meetodi, vabastava hingamise jpm. Ta on ka MTÜ Eesti Skeptik poolt välja antava Umbluu preemia nominent 2011, "pikaajalise umbluupõllu kündmise eest". 

Peeter on üks Spirituaalse Lektooriumi rajajaid, Teadvuseteaduste Seminari, Maailmavaateõpetuse ja mitmete muude kursuste korraldaja, mitmete energiat avavate ja arendavate müsteeriumide, praktikate, meetodite õpetaja ja energeetilise jooga õpetaja ning Klassikaraadio saatesarja "Traditsiooni tarkus" autor.

Peeter on meil varemgi külas käinud. Siis keskendusime simanägemise probleemidele ja nende võimalikele ravimistele ilma operatsioonideta. Vaata täpsemalt SIIT! 

Seekordses saates õpetab Peeter kuidas hakkama saada pingelisel eksamiperioodil ning püüab tõestada, et igaühes meist on peidus väike, mõnes suurem geenius.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist.

"Puuduta mind" saatejuhid - Anu Saagim; Sirje Presnal Foto: Erki Parnaku