Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
20. mai 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 21. mai

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Suhelda tuleb paljude inimestega, kontaktid õdede-vendade, aga ka naabritega võivad tiheneda. Kasulik on teistega infot vahetada. Sellel, kes kõigega kursis, on rohkem võimalusi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tähelepanu all on väärtushinnangud, see puudutab nii vaimseid kui ka materiaalseid väärtusi. Võib tekkida tahtmine rohkem asju omandada või raha koguda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kell 10.59 jõuab Päike Kaksikute märki. Algab umbes kuuajaline periood, mil just sinul on kõige rohkem võimalusi oma unistuste ellu viimiseks. Tee julgeid plaane!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Meil kõigil on oma varjukülg. Seda tundma õppida ei ole lihtne, proovi seda siiski teha. Ära suru oma hirme maha, kui neid endale teadvustad, on kergem neist üle saada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Need plaanid, mida varem salamisi haudusid ja lootused, mida hellitasid, on nüüd küpsed selleks, et neist teistelegi teada anda. Oled muutuste teel ja vaatad julgelt tulevikku.

Neitsi

23. august – 22. september

Päev võimaldab kavandada muudatusi tööalases plaanis. Sinu soovid, mille elluviimine mõne aja eest võimatuna tundus, võivad nüüd täide minna.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Suurepärane aeg sportlike hobidega tegelemiseks või pikemale reisile minekuks. Inimesed, kellega tee sind kokku viib, toovad su ellu positiivseid muudatusi.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Algamas on psühholoogiliste eneseotsingute periood. Igapäevase sahmimise tempot tuleks aeglustada. Selleks, et ennast paremini mõista, on vaja oma tundeid analüüsida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev on soodne loominguliseks tegevuseks ning suhete loomiseks vastassooga. Lihtne on trehvata just niisuguseid tüüpe, kes sulle meeldivad ja sobivad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei saa alati iseenda vajadusi esikohale seada. On aeg tegutseda teiste hüvanguks. Ehk pead enda õlule võtma kohustusi, mis sulle ei meeldi, aga pageda pole ka kuhugi.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Omanda uusi oskusi. Areng on kiire, see annab eduelamuse, lisab enesekindlust ja motivatsiooni. Kohtumised uute inimestega avardavad tulevikuperspektiive.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Algamas on periood, mil tagala kindlustamine on sulle kõige olulisem. Suhted pereliikmetega annavad emotsionaalset tuge kõigeks selleks, millega tegeled väljaspool kodu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn või Kaksikud! Uuel eluaastal areneb soodsalt koostöö nende partneritega, kellega oled varemgi üheskoos tegutsenud. Aeg nõuab sinult distsipliini. Ehkki sa ei ole kallimaga kõiges nõus, väldi tujutsemist ja oma tahtmise peale surumist. Suhted püsivad tasakaalus juhul, kui näitad üles hoolt ja püsivust.