Üritused

Eurovisioni võitja Duncan: „Mind kiusati poisipõlves palju. Muusika oli minu jaoks pelgupaik.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

moral21. mai 2019, 11:41
Selline on ilmaliku, Jumalata riigi moraal, inimsuhted. Miks kaeblete? Kristlus levitab armastust, austust üksteise ja Jumala ! suhtes, mis on paljudele vastuvõetamatu. Ka muud religioonid õpetavad inimesi elama. Meil ei ole enam kommunismiehitaja moraalikoodeksitki.
margit21. mai 2019, 09:21
Tahaks väga teada, miks nende kiusajate nimesid ei ole senini kordagi avaldatud. Kiusatavate nimed ja näod on pidevalt nähtaval, aga kiusajaid varjatakse nagu riigisaladust. Kas need kiusajad on meie rikkurite või poliitikute lapsed?
Helena21. mai 2019, 09:19
Vabandust - sõna "kõrgelt# läks apsaka tõttu valesti.
Helena21. mai 2019, 09:17
mulle tundu8b, et Sa ei ole ka praegu veel päris terve. Aga ega see ei tähenda, et Sa pole täisväärtuslik naine. Vähemalt oled Sa see kellena sündisid, pole vahetanud oma sugu. Nii, et oled tubli, kõik ei saagi ega peagi olema kõürgelt haritud. Haridus ei ole kunagi matsi rikkunud.
vaatleja21. mai 2019, 08:51
oli võidulaul nüüd üks mehelik viisijupp või pigem kõrgehäälne hala ?
onujuhan21. mai 2019, 08:02
minul oli ka raske lapsepõlv, õnneks sündisin poisina, oli vähemalt millega mängida
I.E21. mai 2019, 01:49
Moehaigus??? Millisel muinasjutumaal sa muidu elad, et kiusust moevõtmes räägid? Vaevalt küll, et Eestis, sest Eesti on kiusamist paksult täis ja kõige jubedam, et inimesed vaevu reageerivad selle koha pealt. Ja kui lõpuks siis oleme hakanud sellest rääkima (tegudeni jõudmiseks läheb veel arvatavasi vägapalju aega) siis sa nimetad kiusamist moehaiguseks???? Ma ei ole oma elus järjepidevat kiusu taluma pidanud, ka ei ole ma olnud kiusaja, aga ma olen kiusamist pealt näinud ja ma kahetsen, et ma lapsena ei julenud sellest piisavalt kõva häälega rääkida. See halb ja rõhuv tunne jäi meelde.
Neid keda on palju kiusatud,tunduvad üpris vaprad olevat!20. mai 2019, 23:07
Kui rääkida kooli kiusamisest,siis mäletan ise ka kuidas mind 3.klassis kunagi kiusati.Et voh näete"Sellest tüdrukust ei saa elu seeski asja,ta ei jaga koolitöödest ega elust midagi".Noo,noh.Nüüd on sellest 23.aastat juba möödas.Ja ma ei leia,et olen nii rumal,et minust asja ei saa.Vaid hoopis vastupidi.Nüüd on nii,et oskasin peale kooli lõpetamist oma rühmakaaslasi rohkem aidata,leidsin muredele ja probleemidele palju lahendusi.Osad otsisid mind ühel päeval ülesse ja imestasid,et "Vau,nüüd oled ikka väga tark,mäletad kuupäevi,kellaaegu,nädalapäevi,aastaarve jne".Ei oleks tohtinud sind norida!
20. mai 2019, 22:29
Koolikiusamine vohab igas riigis. Meie riigis jätkub igasugune kiusamine kuni surmani.