Susanna LeediFoto: Stanislav Moshkov
Tele
20. mai 2019, 21:00

Transsooline Susanna Leedi: üks EKRE liige on minu juures orjaks käinud (179)

„Ma alandan teda, seon kinni. Ta ei ole küll nii kuulus kui Jaak Madison või Helmed, kuid usun, et inimesed teavad teda,” räägib transsooline Susanna Leedi „Kuuuurijas”, et üks EKRE liige käib vahel tema juures orjaks.

Susanna Leedi, kes on tegelikult õppinud maalriks, tegeleb oma ühetoalises Mustamäe korteris puidutööga. Samuti teenib ta raha õnneliku lõpuga massaaže tehes ning mehi piitsutades.

Lisaks massaažile palkavad heteromehed Susanna Leedi endale orjapidajaks. „Tavaliselt tahavad orjad piitsa saada, alandust tunda ning käpuli koristada. Mul on üks inimene, keda ma peksan nii kõvasti, et tal on tagumik lausa verine.”

„EKRE küll ütleb, et nemad on korralikud ja nende jaoks ei ole transsoolised inimesed. Kuid tegelikult on üks erakonnaliige käinud vahel minu juures orjaks. Seda isikut ma muidugi ei avalda,” jääb naine salapäraseks.

„Tegelikult on päris paljud inimesed pakkunud suuri summasid, et ma neile intiimteenust pakuksin. Kõik nad on olnud heteromehed. Loomulikult ütlen ei, sest see ei ole minulik. Ma ei suuda mehega seksida. Ühe korra olen proovinud mehega seksida, aga see oli minu jaoks suurim läbikukkumine, väga halb tunne oli,” tunnistab ta.