Näitlejannad Carol Durate ja Julia Stockler ning rezissöör Karim AinouzFoto: Erlend Štaub
Inimesed
20. mai 2019, 17:38

GALERII | ÕL CANNES’IS: kirgede lõõm! Staarid suudlesid kaamerate ees ennastunustavalt (3)

Cannes'i filmifestivali saadab vihmane ja jahedavõitu ilm. Staarid aga ei lase sellest end sugugi morjendada ja püüavad kirglike suudlustega festivalimelu kuumemaks kütta. Õhtulehe fotograaf jäädvustas mitmed õrnushetked ning jagame neid ka teiega – on ju teada, et suudlemine on tervisele kasulik, nii et tasub filmitähti järgida!

Seekord tulid photocall'i meedia kaamerate ette kuue Cannes'is linastuva filmi tegijad. 

  • "Portrait of a Lady on Fire" – Prantsuse film linastub põhiprogrammis ja võistleb kuldse palmioksa auhinna eest. Režissöör Celine Sciamma, näitlejad Noemie Merlant, Adele Haenel, Luana Bajrami ja Valeria Golino
  • "The Invisible Life of Eurídice Gusmão" – Brasiilia film, mis linastub kõrvalprogrammis Un Certain Regard. Režissöör Karim Ainouz. Näitlejad Carol Duarte, Julia Stockler, Barbara Santos, Flavia Gusmano, Shirley Cruz ja Gregorio Duvivier.
Näitlejanna Carol Durate, rezissöör Karim Ainouz ja näitlejanna Julia Stockler Foto: Erlend Štaub
  • "Adam" – Maroko film, mis linastub kõrvalprogrammis Un Certain Regard. Režissöör Maryam Touzani. Näitlejad Lubna Azabal, Nisrin Erradi. Produtsent Nabil Ayouch.
Lubna Azaba ja Nisrin Erradi õrnushetk Foto: Erlend Štaub
Nabil Ayouch ja Maryam Touzani kuum suudlus Foto: Erlend Štaub
  • "Room 212" – Prantsuse film, mis linastub kõrvalprogrammis Un Certain Regard. Režissöör Christophe Honore. Näitlejad Chiara Mastroianni, Camille Cottin ja Vincent Lacoste.
  • "Diego Maradona" – Suurbritannia film, mis linastub väljaspool põhiprogrammi. Film räägib karismaatilisest ning tihti skandaale põhjustanud mehest, jalgpallilegend Diego Maradonast. Režissöör on Asif Kapadia, kes võitis Oscari oma eelmise dokiga traagiliselt varalahkunud soulitähest Amy Winehouse'ist. Kapadia on vändanud doki ka Brasiilia rallitšempionist Ayrton Sennast. 
  • "Tommaso" – USA film, mida näidatakse Cannes'is erilinastuste programmis. Režissöör Abel Ferrara. Näitlejad Cristina Chiriac, Anna Ferrara ja Willem Dafoe.

Vaata Diego Maradonat, Christophe Honored ja veel teisi staare galeriist!