Matt CardleFoto: EMPICS Entertainment/Scanpix
Inimesed
20. mai 2019, 12:31

Meghan võttis enne Harryt sihikule Briti staarisaate kompu

Enne kui Meghan Markle 2016. aasta suvel pimekohtingul prints Harryga tutvus, oli ta sihikule võtnud teise tuntud briti - superstaarisaate „X Factor“ võitja Matt Cardle'i. 

Briti kõmuleht The Sun paljastab, et USA näitlejannal ja Briti lauljal tekkis 2015. aastal netisuhe. 2010. aastal „X Factori“ võitjaks kroonitud Matt hakkas kauni telenäitlejatari sotsiaalmeediakontot jälgima. „Aga tema vapustuseks hakkas Meghan teda kohemaid omalt poolt jälgima ja talle sõnumeid saatma. Meghan ütles, et on Matti suur fänn.“

See juhtus veidi enne seda, kui Cardle sai rolli West Endi muusikalis „Memphis“, mille eest teda on ohtralt tunnustatud. The Suni teatel viibis Meghan toona Ühendkuningriigis kindla sooviga tutvuda mõne britiga. Samal ajal olevat näitlejannale külge löönud jalgpallur Ashley Cole, kel lauljatar Cheryliga abielus olles oli talle korduvalt truudust murdnud. Kuid Cole'ist polevat Meghan huvitatud olnud. Küll aga ilmutas ta huvi enne lauljakarjääri remondimehena tegutsenud Cardle'i vastu.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

„Matt ei suutnud uskuda, et Meghani-sugune Hollywoodi täht võib teda üldse teada, nii et ta oli väga meelitatud ja nad vestlesid veidi netis. Aga siis tegi Meghan ettepaneku kohtuda.“ Siis aga olevat Matt tutvunud oma praeguse sõbratari Amber Hernamaniga. „Matt sai aru, et tal pole sünnis Meghaniga edasi rääkida, nii et ta ei teinud temast enam välja. Klapp võinuks olla, kuid ajastus oli vale. Meghani viimasele sõnumile ta enam ei vastanud.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Matt on nimetanud Amberit inimeseks, kes aitas tal pärast „X Factorile“ järgnenud uimasti- ja alkoholisõltuvust kainel teel püsida.