Shawn koos Gabrielle'iga 2014. aastal.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. mai 2019, 10:13

TRAAGIKA: Slipknoti staar leinab nooremat tütart

USA ansambli Slipknot muusik Shawn Crahan on murest murtud -laupäeval suri 22 aasta vanuses tema noorem tütar Gabrielle.

„Pean teile kõigile murtud südamega ja sügavaimast valusopist teatama, et eile, laupäeval, 18. mail, lahkus siitilmast mu noorem tütar Gabrielle,“ kirjutas lavanimedest Clown ja #6 tuntud muusik (49) Instagramis. Rokkar lisas, et matuseplaanid tehakse teatavaks ning pere palub leina-ajaks privaatsust. 

Daily Maili teatel jäävad lisaks Shawnile ja tema abikaasale Chantelile Gabrielle'i leinama õde Alexandria ning vennad Gage ja Simon.

„Täna on mu elu kõige raskem päev, olen segaduses, olen vihane, olen kurb ja olen lihtsalt kohutavalt kurb,“ kirjutab viimane Instagramis. „Gabri, ma igatsen sind nii väga, ma igatsen sind üle kõige, me olime parimad sõbrad, me olime nii lähedased, ja nüüd pole sind enam siin. Ma armastan sind, Gabri, ja ma tean, et sa tead seda igavesti.“

Liigutava järelehüüde avaldas ka Gabrielle'i vanem õde Alexandria, kes ütleb, et õe liiga varajane lahkumine jätab nende kõigi elu määratu augu. „Meie elu ei ole eales see mis varem.“ Ühtlasi manitses Alexandria Slipknoti fänne, et nood Gabrielle'i surma põhjuse üle oletusi ei teeks. Omaksed pole neiu traagilise lahkumise tagamaid avanud.  

2010. aastal leiti hotellitoast surnuna Slipknoti bassimees Paul Gray. Laval seamaskiga esinenud rokkar suri morfiini üledoosi.