Hollandi laulja Duncan LaurenceFoto: Jörgen Norkroos
Üritused
18. mai 2019, 19:47

Ennustusportaalid pakuvad Eurovisioni võitjaks Hollandit, eurofännid aga Itaaliat (10)

Eurovision.tv annab edasi kõige värskemad ennustused tänavuse Eurovisioni võitja kohta. Tänavune suurfavoriit on Hollandi esindaja Duncan Laurence'i lugu "Arcade". 

Siiski ei pruugi ennustused alati täppi minna. Kui Holland peaks tõesti sel aastal võitma, tuleks võit neile üle 44 aasta. Teine, keda võitjaks ennustatakse on Austraalia. 

Võitjateks pakkumise tabelis on on kolmandal ja neljandal kohal Rootsi ja Šveits. Viiendal kohal on Itaalia, kuuendal Aserbaidžaan ja seitsmendal Venemaa. Kui Austraalia välja arvata, ennustatakse üldiselt võitjaks just mehi.

Kaheksandal kohal võiduennustuse edetabelis on Island ja nende järel kohe Norra. 

Rahvusvahelised Eurovisioni fänniklubid pakuvad võitjaks Itaaliat. Kui nende esindaja Mahmood peaks võitma, oleks see nende kolmas võit. Fännklubide ennustuse järgi on teisena võiduvõimalus Šveitsil, kolmandana Hollandil, neljandana Norral ja viiendana Küprosel. 

Päris esimest korda elus võistlevad sel aastal finaalis võidu nimel Küpros, Malta, Albaania, Šveits, Põhja-Makedoonia, San Marino, Sloveenia, Island Valgevene ja Austraalia. Need riigid tänastest finalistidest pole kunagi Eurovisioni võitnud.