Blogid

Kuidas natside peaideoloog kodulinnas külas käis (12)

LISA KOMMENTAAR

18. mai 2019, 23:40
Euroopa islamiseerimine on Hitleri vana plaan ja praegu, kus Saksamaa on tõusnud taas Euroopa juhtriigiks, viiakse ellu Hitleri unistusi. Nimelt unistas Hitler sellest, et Euroopa oleks islamiseeritud ja sakslased islami impeeriumi juhid. Araablased olid Hitlerist vaimustuses, nad ütlesid, et Allah on valitseja taevas ja Hitler maa peal. Hitler omakorda ütles, et araablased on sakslastele lähedasemad kui näiteks prantslased. Hitler ütles, et Araabia vabadusvõitlus Lähis-Idas on Saksamaa suurim liitlane Inglismaa vastu.
18. mai 2019, 23:26
SS -i ja politsei kõrgeim juht Baltimaades obergruppenführer Friedrich Jeckeln, kes hukati 1946. aasta 3. veebruaril Riias, teatas kohtus: „ Himmler formuleeris mulle oma arusaamise järgmiselt: Ostland, see tähendab Leedu, Läti ja Eesti kujutab endast põlist sakslaste ala. Seda poliitikat tuleb ka edaspidi ajada selliselt, et sakslastele loodaks kõige suurepärasemad võimalused mainitud territooriumile asumiseks. Himmler rõhutas, et vaid tühine vähemus lätlasi, leedulasi ja eestlasi on väärt saama Saksamaa kodanikeks. See polnud ainuüksi Himmleri, vaid ka Rosenbergi ja eriti Hitleri poliitika.
18. mai 2019, 23:24
1941. aasta 2. aprilli Rosenbergi memorandum. Eesti, Läti, Leedu Nende piirkondade suhtes kerkib küsimus, kas ei peaks neist tulevikus saama Saksa asustusala rassiliselt kõlbulike elementide saksastamisega. Tuleb hoolitseda selle eest, et suur osa intelligentsist (eriti läti haritlaskonnast) asustataks ümber põlistele Vene aladele. Tuleb näha ette saksa maaelanikkonna suurearvulist ümberasustamist Eesti, Läti ja Leedu territooriumile; võimaluse korral võiks tõmmata neile territooriumitele suurema kontingendi selleks eesmärgiks kõlblikke saksa asunikke volga sakslaste seast.
18. mai 2019, 23:12
1935. aastal kohtus Rosenberg hilisema auaarialase Trotskiga ja viis ta kokku Hessiga. Alates aastast 1935 peeti trotskiste Saksamaa liitlasteks. Hispaania kodusõja aegu sõdisid trotskistid seal stalinistide vastu. Trotskit kavandati võidu korral Venemaa asevalitsejaks.
to aarjarass18. mai 2019, 22:23
Meedia18. mai 2019, 16:20
kujutabki ette,et meil on praegu võimul Hitleri sõbralik valitsus,fantaasiale lisab usutavust,et Prantsuse natsipartei juht ja potensiaalne riigipea käis EKRE-t õnnitlemas.. . Tegelikult pole midagi hullu,Eestis on elu ilus, päike paistab ja linnud laulavad,lõpetaks nüüd meedia ka oma fantaseerimise ära,olekski kõik hästi ja läheks veel paremaks.
Eestlaste18. mai 2019, 16:05
küüditamiseplaani hiljem korrigeeriti,sest ei leitud niipalju sakslasi,kes oleks tahtnud siia elama tulla. Lisaks leiti hilisemal uurimisel,et eestlased kuuluvad ikkagi aarjarassi,mille suhtes oli tõesti alguses kahtlusi. Sakslastele tuli ka positiivse üllatusena asjaolu,et eestlased vihkasid venelasi ja kommuniste,mistõttu võideldi koos ühise vaenlase vastu. Eestlased olid sakslaste hinnangul tublid ja visad sõjamehed,kellele jagati medaleid ohtrasti. Tõenäoliselt oleks meid võidukorral määratud valitsema Hitleri sõbralik valitsus nagu Prantsusmaal juhtus.
18. mai 2019, 10:26
10.10.-le:liberast üritab siin irooniline olla,aga kehvalt kukub välja.pead veel lobjakalt ja kiislerilt lisaõppust võtma.
tuu igal juhul18. mai 2019, 10:10
Tüüpiline ekreet: kui ei armasta sõnnikut, siis on järeldus, et sööb p.ska. Tegelikult söövad normaalsed ja terved inimesed liha ja saia ja putru ja suppi ja... Ning mis peamine – nad ei söö kunagi EI sõnnikut EGA p.ska. Aga nimetatud ollustel üles kasvatatud tegelased ei saa iial olema võimelised seda lihtsat tõde mõistma.
18. mai 2019, 09:57
igal juhul parem kui sinusuguste punaste iidolid lenin ja stalin.
18. mai 2019, 09:46
vanaema oli tal muide eestlane,tuntud eesti vabatalupoegade schrammide järeltulija.kõva sõna,et üks eesti verd mees selline rahvusvaheline tegija oli!
18. mai 2019, 07:19