Ott Lepland ja Birgit SarrapFoto: TV3 "Seitsmesed"
Üritused
17. mai 2019, 15:08

TV3 VIDEO | Birgit Sarrap ja Ott Lepland ennustavad: mitmenda koha saab Victor Crone Eurovisioonil? (5)

Eurovisioni nädal on täies hoos ja laupäeval, 18. mai õhtul leiab aset suurejooneline finaal, kus Eesti astub üles teises pooles. "Seitsmeste" stuudios käisid külas Ott Lepland ja Birgit Sarrap. Endised eurolauljad pandi ennustama, mitmenda koha Eesti tänavu saab.

"Mina isiklikult vaatan igal aastal Eurovisioni. Victor oli muidugi väga tubli - see on vastutusrikas esinemine," lausus 2013. aastal Eestit Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud lauljanna. 

"Seda on keeruline seletada, mis tunne see on - ärevus ja põnevus. Etteaste ootamine on isegi pingelisem kui laval etteaste tegemine," rääkis Lepland, kes esindas Eestit 2012. aastal Bakuus toimunud Eurovisionil. "Kõige suurem proovikivi on poolfinaalist edasi saamine. Lõppresultaadile ma ei mõelnud. Katsusin keskenduda ainult enda esitusele. Rahvahääletus ja punktide panemine oli minu käteulatusest kaugel," sõnas ta.

Millist kohta ennustavad muusikud tänavusele eurolauljale Victor Cronele? "Loodame, et ta jõuab esikümnesse. Kõik sõltub esinemisest."

Täispikka videot vaata siin: