Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. mai 2019, 10:57

Harry ja Meghan pidid paparatsopiltide pärast oma kodu hülgama

Prints Harry on saanud kohtu kaudu kopsaka hüvitise uudisteagentuurilt, kes pildistas helikopterilt tema ja Meghan Markle'i maakodu, sealhulgas magamistuba. Lapseootel paar pidi julgeolekukaalutlustel elamise hülgama.

Ajakirja People teatel on tegu maakoduga Cotswoldsis, kus prints ja Meghan Markle elasid enne Windsori lossi territooriumile kolimist. Londonist umbes 160 km kaugusel asuv maakoht oli kuninglikule paarile vahelduseks linnaelust.

Buckinghami palee teatas, et Harry on Splash News and Picture Agency ametliku andekspalumise vastu võtnud. Kohus andis Splashile korralduse maksta printsile hüvitist, mille suurus pole teada, kuid mis on kopsakas.

The Guardiani teatel pildistas Splashi fotograaf kuningliku paari kodu tänavu 9. jaanuaril. Aerofotod, mis näitasid Harry ja Meghani elu- ja söögituba ning ka magamistuba, ilmusid The Timesis ja veel mitmes väljaandes.

Harry advokaadid toonitasid, et Sussexi hertsog oli valinud endale ja oma abikaasale just selle üürikodu, sest erapõllumaast ümbritsetuna pakkus see vajalikku privaatsust ega olnud fotograafide jaoks ligipääsetav. Oktoobris olid Harry ja Meghan teatanud lapseootusest. Splashi fotod õõnestasid kuningliku paari julgeolekut sellisel määral, et nad ei saa selles majas enam elada, seisis advokaatide avalduses.