Merilin Taimre Foto: Robin Roots
Inimesed
16. mai 2019, 12:19

Merilin Taimre pole kunagi eneserahuldamisega tegelenud: seks on kahe hinge armastusväljendus! (20)

Blogija Merilin Taimre, keda tuntakse ka Palja Porgandi nime all, räägib oma uues blogipostituses otsekoheselt eneserahuldamisest, täpsemalt sellest, et ta ei ole seda mitte kunagi teinud. 

"Ei, mul pole ka seal kahe kõrva vahel midagi viga. Ei, ma pole seda ka ühelgi usulisel või kultuurilisel põhjusel jätnud seda tegemata. Ma lihtsalt ei ole tundnud huvi. Ma lihtsalt pole näinud vajadust. Tahaks loota, et ma pole nii utoopiline nagu kükloop-ükssarvik ja neid inimesi on veel?!" pärib neiu.

Põhjus, miks Taimre on otsustanud eneserahuldamisega mitte tegeleda, peitub tema vaates seksile ja seksuaalsusele: nimelt usub ta, et seks on kahepoolne akt ja füüsiline lähedus kahe armastatu vahel.

"Nimelt tähistab seks minu jaoks kirge, sügavat ühendust, armastust, romantikat, haavatavust, lähedust, jagamist ja ka ürginstinkti. See on kaugel vaid mõnusensatsioonist, mida inimesed otsivad enda rahuldamisest. Seks kahe hinge vaheline ülim armastuse väljendus ning ma ei näe põhjust, miks üksinda seda praktiseerima peaksin. Seksi suurim mõnu tulenebki armastatu puudutusest," selgitab ta. 

Lisaks ei pea Taimre õigeks porno vaatamist ning ta usub, et see on inimese ajule kahjulik. Samu vaateid eneserahuldamisele jagab ka Taimre poiss-sõber Roomet. 

Loe kogu postitust Palja Porgandi blogist!