Heather LocklearFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
16. mai 2019, 13:00

Napsi, tablettide ja närvidega puntras Locklear on taas ravil (3)

Omaaegne „Dünastia“ ja „Melrose Place'i“ seksisümbol Heather Locklear viibib ajakirja People teatel jälle raviasutuses.

People'i allika teatel läks 57aastane Locklear samasse kliinikusse, kust ta oli enne jõulu lahkunud. Toonane ravi lõpetamine oli ennatlik. „Heatheri häda on selles, et ta ei võta midagi tõsiselt ette. Ta jätkas joomist,“ ütleb infojagaja, kelle sõnul on Lockleari probleemiks nii alkohol kui ka tabletid.

21aastane tütar Ava, kelle isa on Bon Jovi rokkar Richie Sambora, elavat ema vaevlemist rängalt üle. "See on kestnud juba aastaid. Ava jaoks on see kohutav,“ räägib People'i allikas, kelle sõnul keeldub Locklear oma probleemide eest vastutamast. „Tal pole töökohta, miski ei nõua temalt vastutamist. See on pere lõhki rebinud.“ Mullu viidi Heather psühhiaatrilisele sundravile. Enne seda sattus ta kõmuväljaannete esikülgedele, rünnates purjuspäi nii oma vanemaid kui ka võimuesindajaid. 

Lootus, et nüüdne ravi lõpuks toimib, on kasin. „Heather on üle 20 korra võõrutusravil käinud, ehk lausa 25,“ seletab People'i informaator. Tema sõnul on Lockleari kodus elanud ka spetsiaalne inimene, kelle ülesanne on näitlejannat kainel teel hoida. „Aga tema puhul polnud sellest vähimatki kasu.“