Suursaadiku vastuvõtt Tel AvivisFoto: Jörgen Norkroos
Üritused
15. mai 2019, 22:55

FOTOD | Suursaadik võõrustas Tel Avivis Eesti eurodelegatsiooni (2)

Teisipäeva õhtul laulis Victor Crone Eesti Eurovisioni finaali. Kolmapäeva õhtul võõrustas Iisraeli suursaadik Sulev Kannike Eesti delegatsiooni Iisraelis. "Õnnitlen teid kõiki - tiimi, ajakirjanikke, diplomaate, eestlasi -sellise suure saavutuse pärast. Nagu spordis, on võimalik ikka midagi paremini teha, aga esitus oli juba poolfinaalis väga hea," ütles suursaadik. 

Sõna sai ka Eesti eurodelegatsiooni boss Tomi Rahula. "Eesti delegatsioon on selle vastuvõtu eest väga tänulik. Tahame tänada fänne, eestlasi, ajakirjanikke ja kõiki Euroopas, kes meie poolt hääletasid," ütles Tomi. "Ma arvan, et Victor esindas Eestit hästi ja kõik delegatsiooniliikmed on talle tänulikud, et ta meie rahvast nii hästi esindas."

Muidugi võttis sõna ka Victor ise. "Eilne õhtu oli uskumatu. Olid vokaalsed probleemid ja pisarad, aga mul oli väga hea olla. Ma olen väga õnnelik ja tänulik, et saan Eestit esindada. Aitäh ajakirjanikele, et te ei küsi raskeid küsimusi," viskas Victor nalja. "Ma väga ootan järgnevaid päevi."