Kadunud koer VigriFoto: www.facebook.com/Telje
Eesti uudised
15. mai 2019, 20:11

Pärnumaal rööviti päise päeva ajal koduhoovist koer (24)

Kolmapäeval Pärnumaal toime pandud röövi käigus võtsid vargad teiste inimeste koduhoovist lisaks kütusele ja tehnikale endaga kaasa ka koera. 

Sotsiaalmeedias leviva postituse autori sõnul toimus rööv kolmapäeva päeval Häädemeeste vallas Penu külas. "Ära viidi kütust, tehnikat ja meie pereliige Vigri. Vigri on Eesti hagijas ja suvel oleks üheaastaseks saanud. Politsei käis ja arvas, et tegemist on tellimustööga ja teised asjad jäid niisama ette," seisab postituses. 

"Palun palun kui keegi näeb kuulutust või kui naabrimehe aeda tekib ootamatult hagijas, siis palun andke meile sellest teada. Ootame oma sõpra väga koju tagasi. Kütuse ja tehnika võite endale jätta ja kui vaja võime kütust juurde anda, aga palun tooge meie pereliige tagasi," palub postituse tegija ning lisab, et vihje tegijale või koera leidjale antakse kopsakas vaevatasu. 

"Vigri on kindlasti ehmunud ja tahab oma pessa tagasi ja oma kassi tuuseldada. Oleme nõus ka koera ise tagasi ostma. Palun palun kui nägid midagi või tead midagi, siis kirjuta. Lubame, et kui koera tagasi saame, siis lähme sõpradena laiali ja kaebust ei esita, lihtsalt tahame enda tuustikut tagasi," kirjutab koeraomanik. 

Koera kõige tugevamaks tundemärgiks on kaks valget täppi ninakoonul.

Kallis lugeja, aita koeral leida tee tagasi koju!