Vallaliste Pidu Klubis Teater
Inimesed
15. mai 2019, 11:00

PEOGALERII | Suur vallaliste möll lõi Tallinna ööelu kihama! (5)

eVallalised on muretumad ja naudivad elu täiel rinnal, see on juba ammu tõestatud. Seda kinnitas ka nädalavahetusel Klubis Teater maha peetud järjekordne Vallaliste Pidu. 

Hoogne pidu tõi Klubisse Teater majatäie lõbujanulisi inimesi. Lõbus atmosfäär ja põnevad mängud andsid hoo sisse ka kõige tuimematele tegelastele. Nii jätkus tegevust kogu ööks ja silmailu kõikidele lavadele.

Uued tutvused kuulutati välja igal pooltunnil. Läbimõeldud kompliment, humoorikas tähelepanek või puhas siirus - sel õhtul võis proovida igat salatrikki, sest uute tutvuste loomisele ei ütle vallaliste õhtul keegi "ei"! Nii ei pidanud keegi muretsema ka kohmetute hetkede pärast, sest kogu öö võis nautida suurepärast seltskonda.

LED-pulkade ja fantastilise muusika saatel tekkis tutvusi nagu seeni pärast vihma. 

Vaata pilte!

Aga juba sel reedel, 17. mail oled oodatud linna suurimale tüdrukute- ja poissmeesteõhtule, just nagu filmidest nähtud ja Las Vegasest kuuldud - sind ootab Bachelor(ette)!

Laupäeval, 18.05 avatakse uksed ROULETTE peoõhtule, kus lisaks säravale õhtule saab õnne proovile panna ka Black Jack lauas!