Ott LeplandFoto: Promomaterjal
Saund
15. mai 2019, 09:38

VIDEO | Ott Lepland avaldas uue loo

Ott Lepland avaldas üle pika aja uue loo, mis kannab pealkirja “Uued ootused”.

Lisaks Otile on loole kaasa aidanud Jörgen Pakkas, Viljar Norman, Kristjan Mängel ja Johannes Lõhmus. “Loo tõukejõuks sai kitarrist Jörgeni meloodia. Bändiga muusika tegemise käigus hakkas mul küpsema idee ka laulu temaatika ja sõnade osas,” räägib Ott Lepland.

Pala kaasautor ja kitarrist Jörgen Pakkas lisab: ““Uued ootused” on üks nendest lugudest, mis valmis üpris kiiresti. Olime bändiga ühe telesaate salvestusel ning mängisin n-ö soojenduseks loo meloodiat. Otile kidrakäik väga meeldis ning selle peale ehitasime koos bändiliikmetega terve pala, mille me koos Johannes Lõhmusega legendaarses Linnahalli stuudios ka salvestasime.”

“Meil kõigil on elus hetki või perioode, kus laseme pahedel enda üle võimust võtta. Seetõttu võivad meie igapäevased tegemised ja inimesed, kes meist hoolivad, kannatada saada. Kuid kui ennast taas kokku võtame, oma eesmärkide nimel pingutame ja end parandame, võib elu meile pakkuda uusi imelisi juhtumisi, uskumatuid võimalusi ja suurepäraseid õnnestumisi,” räägib Ott laulu sõnade inspiratsioonist.

“Uued ootused” filmiti Hara sadamas, endises allveelaevade demagnetiseerimise keskuses. “Lugu endasse uskumisest, mugavustsoonist välja rebimisest ja alalisest “võitlusest” iseendga vajas erilist ning vastuolulist kohta. Imeline Põhja-Eesti loodus ja meri, milles ootamatult avanev sünge betoonarhitektuur koos meelevaldse graffitiga andis loole ja pildile täpselt õige kontrasti,” võtab video sünniloo kokku video režissöör ja üks operaatoritest Laur-Leho Kaljumets.

Uut lugu on võimalik elavas ettekandes kuulata juba Oti sünnipäeval, 17. mail Alexela Kontserdimajas.