Paris JacksonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. mai 2019, 09:50

Paris Jacksonit kägistanud näitleja läks vabasurma

Esmaspäeva hommikul viskus Arizona osariigis maanteesillalt alla 42aastane näitleja Isaac Kappy, kes oli saanud tuntuks kallaletungiga Paris Jacksonile.

"Thoris" väikese rolli teinud Kappyt süüdistati mullu Michael Jacksoni tütre kägistamises ühel peoõhtul. TMZ.comi andmeil oli Paris oma julgeoleku pärast mures ning palkas ihukaitsjaid juurde. Cappy oli tuntud ka mehena, kes süüdistas Hollywoodi suurkujusid Steven Spielbergi ja Tom Hanksi pedofiilias. 

Arizona võimude teatel sai sillalt alla hüpanud näitleja esmaspäeva hommikul surma, kui talle sõitis otsa mööduv auto. Kappy suri sündmuskohal.

 
 
 
View this post on Instagram

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

Enne surma oli Isaac teinud Instagrami pika postituse, pannes motoks: "Olge valvsad mehe ees, kel pole midagi kaotada, sest tal pole midagi kaitsta." Näitleja kirjutas, et jõudis viimase nädala jooksul eneseanalüüsi abil järeldusele, et ta pole olnud hea inimene. "Nagu selgub, olen tegelikult olnud kogu elu üsna halb inimene. Olen müünud uimasteid. Olen suhtunud kohusetundetult maksude maksmisse. Mul on võlad. Olen oma keha sigarettide, uimastite ja alkoholiga nuhelnud. Olen olnud vägivaldne inimeste vastu, kes mind armastasid, sealhulgas oma pere vastu." 

Kappy vihjas hiljutisele nurjatule teole, mis andvat aimu puhtast ahnusest. Veel kritiseeris ta end selle eest, et on küll pedofiilide tegusid paljastanud, kuid neilt raha välja pressinud. Enda sõnul on ta paljude inimeste usaldust reetnud ning oma tuleviku maha mänginud. "Kavatsen kasutada seda aega, mis mulle siin maa peal veel jäänud on, oma pattude lunastamiseks ning nii teiste kui enese sisemise valguse leidmiseks."

.