Kethi Uibomägi - Marc & Andre pesushow Maarjamäe lossisFoto: Erki Parnaku
Inimesed
14. mai 2019, 19:43

Kuula! Kethi Uibomägi toob oma uhiuue singliga suvetunde igaühe südamesse (9)

Suvi küll läheneb ja väljas puhuvad veel külmad tuuled, kuid lauljatar Kethi Uibomägi toob oma uhiuue singliga suvetunde igaühe südamesse. 

"Laulu "Suvega teel" kirjutas minu pikaaegne muusikust sõber ja kolleeg, Karl Kanter," pajatab Kethi. "Ühel päeval ta helistas ja kutsus mind stuudiosse. Ütles, et tal on kirjutatud meloodia, mis mulle sobiks, tule proovima. Mõtlesin, et mis seal ikka, katsetame ja vaatame ning eks siis näis, mis edasi teeme."

"Stuudios sain kohe aru, et see laul sobib mulle kui valatult ja lasin seejärel Marek Sadamal sõnad kirjutada. Kusjuures Marekiga olime juhuslikult kohtunud hiljaaegu ja pikad vestlusedki juba maha pidanud. Nii läkski et 20 minutit peale minu palvet, “Suvega teel” laulule sõnad kirjutada, saatis Marek mulle sõnad, mis mind puudutasid. Selline tunne, nagu ta oleks ise minu sisse roninud."

"See on esimene soololaul minult ja olen tõesti õnnelik, et see on nüüd kõigile kuulamiseks. Teen laulule ka video, aga veel ei avalikusta seda, sest päikselisi ilmu on pisut juurde vaja, et mõned mu peas keerlevad vallatud videokaadrid tehtud saaks," naerab Kethi. 

Kuula Kethi Uibomäe esimest enda lugu! Kuidas meeldib?