Foto: Yui Mok / Scanpix
Inimesed
14. mai 2019, 12:52

Meghan või Kate: kumma hertsoginnaga Camilla Parker-Bowles paremini läbi saab? (2)

Kuningliku perekonna suhete osas on keeruline selget pilti saada. Pole alati lihtne selgeks teha, kes kellega hästi läbi saab ja kes on üksteisel pinnuks silmas. Nagu igas perekonnas, esineb ka sinivereliste vahel konflikte. Nad on ju pelgalt inimesed nagu me kõik.

Me mäletame kõik, kui Camilla Parker-Bowles abiellus 2005. aastal prints Charlesiga. Teda ei võetud maailma kõige kuulsamasse perekonda avasüli vastu. Aja jooksul on inimesed õppinud teda armastama, kuid ta pole oma arvamusi enda teada hoidnud ning eriti häälekalt on ta kommenteerinud Charlesi miniaid. Kumma hertsoginnaga ta aga paremini läbi saab?

Foto: Dimitar Dilkoff / Scanpix

Camilla ei tahtnud, et William ja Kate abielluksid

Kogu maailm läks pöördesse, kui prints William teatas, et on kihlunud. Rahvas oli tulevasest kuningannast sillas ning meedia ja fännid ei lõpetanud tema ülistamist. Üks inimene polnud aga Williami valikus kindel – tema kasuema Camilla. Ta tundis, et Inglismaa kuningas ei peaks abielluma lihtkodanikuga ja ta ei kiitnud kuninglikke pulmi heaks. William polnud Camillaga ilmselgelt nõus ning tema ja Kate on õnnelikult abielus olnud juba kaheksa aastat.

Camilla võis Kate'i põlata 

Palju on mõtisklenud, kas Camilla võis olla veidi kade. Kuna tema oli omal ajal Charlesi armuke, siis inglased teda ju nii soojalt vastu ei võtnud. Maailm soovis näha Dianat kuninganna rollis ning Camillat on süüdistatud Charlesi ja Diana abielu lõhkumises. Inimestel ei saanud Kate'ist aga küllalt ja ilmselt ei teinud see Camillat väga õnnelikuks.

Foto: Doug Peters / Scanpix

Meghan meeldis talle koheselt

Kate ja William olid enne kihlumist koos olnud juba aastaid, ent Harry ja Meghani suhe kogus tuure väga kiires tempos. Kuigi Camillal ja Kate'il oli üksteise tundma õppimiseks rohkem aega, ei tähenda see seda, et Williami abikaasa Camillale rohkem meeldiks. Camilla oli Meghanist koheselt vaimustunud ja andis kihlusele ka oma õnnistuse. Meghan ja Camilla ei satu koos küll tihti pildile, kuid Harry kasuema on endisesse näitlejatari kiindunud ja ta ei saaks uue pereliikme üle enam õnnelikum olla.

Isegi Charles saab Meghaniga hästi läbi

Meghanil on oma isaga keerulised suhted ja nüüdseks juba pea aasta on Thomas Markle meedia vahendusel soppa loopinud. Prints Charles on mõnes mõttes tema isa rolli üle võtnud. Vaid mõned päevad pärast kuninglikke pulmi nähti Charlesi ja Meghanit südamest naermas ning teineteise seltskonda nautimas. Paistab, et Camilla pole Meghani ainus fänn.

Foto: GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Camilla ja Meghan võivad veidi lähedasemad olla

On üpris tõenäoline, et Camilla ja Kate tutvusid halbadel tingimustel ning naiste vaheline suhe ei arenenud kuidagi edasi. Võib olla, et Cornwalli hertsoginna sai karmi õppetunni ja ta proovib Meghaniga mitte sama viga enam korrata. Ta on prints Harry armastatu vastu olnud algusest peale lahke ja selle tulemusena paistab ta Meghaniga ka paremini läbi saavat.